Милојевићева страшна Звезда - седам заредом и 18:0!

Од доласка тренера Владана Милојевића, односно од старта нове такмичарске године, Црвена звезда игра сјајан фудбал.

Фудбал 11.08.2017 | 13:45
Милојевићева страшна Звезда - седам заредом и 18:0!
Вицешампион Србије започео је сезону на изванредан начин, како у Србији тако и у Лиги Европе, а црвено-бели су посебно импресивни били у последњих седам мечева – не примивши нити један гол!

Најпре је у реваншу другог кола квалификација за најмасовније европско такмичење савладан казахстански Иртиш на Маракани (2:0), уследила је сигурно отварање нове сезоне Суперлиге Србије против нишког Радничког (3:0) такође у Београду, да би онда дошла одлична представа против прашке Спарте (2:0) на наредном степенику у Лиги Европе. 

Наставило се истоветним тријумфом на Бањици против Рада, па је минималним резултатом 'докусурена' Спарта у Чешкој, Чукарички је савладан веома убедљиво (3:0), а Радник у Сурдулици још убедљивије (5:0). 

Рачунајући и сам почетак сезоне, најтрофејнији српски клуб везао је укупно десет мечева без неуспеха, уз само два ремија. Такође, мрежа црвено-белих мирује од када је на реваншу са Иртишом на гол црту стао репрезентативац Канаде Милан Борјан, док је Ричмонд Боаћи први стрелац Лиге Европе са седам погодака на шест сусрета.

Оно што је посебно импресивно јесте да је Милојевићев тим у последњих седам дуела чак 18 пута погађао мрежу противника, док је своју сваки пут сачувао, а последњи пораз доживео је још у финалу Купа Србије 27. маја (1:0), када је на клупи седео Бошко Ђуровски.

Наредни испит биће и најтежи за Црвену звезду, пошто је у четвртак чека први сусрет четвртог, последњег кола квалификација за улазак у групну фазу – у Краснодару против истоимене екипе.

Вицешампион Србије први је после четири рунде Суперлиге са 12 бодова, исто колико има и Војводина, али и гол разликом 13:0.

Сви Звездаши и те како могу да буду задовољни, радујући се наставку сезоне, али нико од њих сигурно није срећнији од тренера Милојевића – чији се печат у игри види још од првог дана, а реално је очекивати да он временом буде све упечатљивији...

Звездин низ:

Црвена звезда – Флоријана 3:0
Флоријана – Црвена звезда 3:3
Иртиш – Црвена звезда 1:1
Црвена звезда – Иртиш 2:0
Црвена звезда – Раднички 3:0
Црвена звезда – Спарта 2:0
Рад – Црвена звезда 0:2
Спарта – Црвена звезда 0:1
Црвена звезда – Чукарички 3:0
Радник – Црвена звезда 0:5

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар