Због дјевојке прешао у други клуб!

Девојка није могла у Барнлијеву ложу, па је Андре Греј постао најскупљи играч у историји Вотфорда! Трансфер вредан 20. 500. 000 евра!

Фудбал 11.08.2017 | 11:00
Због дјевојке прешао у други клуб!
Ту су и намеравају да остану! Вотфорд је већ показао да није од клубова који су залутали у Премијер лигу, већ од оних који не само да умеју да опстану, већ и да полако, али сигурно напредују. У ту сврху данас још један потпис на Викариџ Роуду. Памтиће се. ЈерАндре Греј је постао најскупље појачање у историји Стршљенова!

Вотфорд ће на име обештећења Барнлију платити 20.500.000 евра, док ће Греј имати плату од око 70.000 фунти недељно, односно око 4.000.000 евра на годишњем нивоу. И тако пет сезона. Досадашњи рекордер Стршчјенова био је Ајзак Саксес, кога је Вотфорд прошле сезоне довео из Гранаде за 15.000.000 евра.

Андре Греј је за две године у Барнлију постигао сјајна 33 гола, девет њих у протеклој сезони у Премијер лиги. Претходно је био врло ефикасан и у Брентфорду - 20 голова на 52 утакмице.

Барнли је желео да га задржи, али је наводно Греј преломио када је тренер Шон Дајшзабранио фудбалеровој девојци Леј Ен Пинок, певачици девојачког бенда Литл Микс, да утакмице прати из свечане ложе резервисане за директоре. Раније јој је то било дозвољено, штавише, позивана је да буде у ложи, али откако је постала исувише позната у Енглеској Дајшсе забринуо. Партнерке осталих фудбалера утакмице гледају са трибина, а шеф струке није желео да Грејова изабраница - ни било чија друга уосталом - има повлашћен третман, па ју је спустио међ “обичан свет“,

Острвски медији, иначе, пишу да ће Барнли покушати да рупу насталу Грејовим одласком закрпи довођењем Наполијевог нападача Дувана Запате.

Барнли нову сезону у Премијер лиги почиње суботњим окршајем са Челсијем. Вотфорд дочекује Ливерпул.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар