Zbog djevojke prešao u drugi klub!

Devojka nije mogla u Barnlijevu ložu, pa je Andre Grej postao najskuplji igrač u istoriji Votforda! Transfer vredan 20. 500. 000 evra!

Fudbal 11.08.2017 | 11:00
Zbog djevojke prešao u drugi klub!
Tu su i nameravaju da ostanu! Votford je već pokazao da nije od klubova koji su zalutali u Premijer ligu, već od onih koji ne samo da umeju da opstanu, već i da polako, ali sigurno napreduju. U tu svrhu danas još jedan potpis na Vikaridž Roudu. Pamtiće se. JerAndre Grej je postao najskuplje pojačanje u istoriji Stršljenova!

Votford će na ime obeštećenja Barnliju platiti 20.500.000 evra, dok će Grej imati platu od oko 70.000 funti nedeljno, odnosno oko 4.000.000 evra na godišnjem nivou. I tako pet sezona. Dosadašnji rekorder Strščjenova bio je Ajzak Sakses, koga je Votford prošle sezone doveo iz Granade za 15.000.000 evra.

Andre Grej je za dve godine u Barnliju postigao sjajna 33 gola, devet njih u protekloj sezoni u Premijer ligi. Prethodno je bio vrlo efikasan i u Brentfordu - 20 golova na 52 utakmice.

Barnli je želeo da ga zadrži, ali je navodno Grej prelomio kada je trener Šon Dajšzabranio fudbalerovoj devojci Lej En Pinok, pevačici devojačkog benda Litl Miks, da utakmice prati iz svečane lože rezervisane za direktore. Ranije joj je to bilo dozvoljeno, štaviše, pozivana je da bude u loži, ali otkako je postala isuviše poznata u Engleskoj Dajšse zabrinuo. Partnerke ostalih fudbalera utakmice gledaju sa tribina, a šef struke nije želeo da Grejova izabranica - ni bilo čija druga uostalom - ima povlašćen tretman, pa ju je spustio međ “običan svet“,

Ostrvski mediji, inače, pišu da će Barnli pokušati da rupu nastalu Grejovim odlaskom zakrpi dovođenjem Napolijevog napadača Duvana Zapate.

Barnli novu sezonu u Premijer ligi počinje subotnjim okršajem sa Čelsijem. Votford dočekuje Liverpul.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar