МУП РС прикрива Додикову улогу

Недавним хапшењима правобранилаца Стојчиновића и Јеличића полиција Републике Српске у ствари настоји спријечити доказивање одговорности Милорада Додика у односу на институционални организовани криминал, какав се ван сумње догодио у кривичном предмету „Пољопривредна школа“.

Република Српска 09.08.2017 | 17:09
МУП РС прикрива Додикову улогу
Директор полиције Дарко Ћулум каже како не може говорити о детаљима кривичног предмета „Пољопривредна школа“ и јавност упућује на тужилаштво, које ће у даљем тврдити како „због интереса истраге“ не може давати изјаве. Значи, све службене активности одвијаће се „под велом тајне“, како то управо одговара Милораду Додику чије саучествовање у овом енормном криминалу „надлежни органи“ настоје прикрити. Да ли грађани за такво понашање плаћају полицију и тужилаштво?

О чему се овде ради? Данас више није могуће сакрити чињеницу да постоји „институционална одговорност“ за криминалну штету коју је Град Бања Лука претрпио у нелегалној продаји земљишта Пољопривредне школе. Због тога кључни актери овог енормног криминала одлучују појединце „пустити низ воду“. Циљ је јавност обманути око тога ко је све одговоран за овај криминал.

Бавећи се криминалним радњама Стојчиновића и Јеличића, које објективно стоје, полиција настоји „вријеме чињења“ помјерити неколико година након стварног времена у ком се овај криминал догодио. То што су правобраниоци пропустили дужне радње или склапали незаконите погодбе (као у случају „Бинго“) догодило се годинама након организовања криминалне групе која је одговорна за спорно кривично дјело.

Суштинске радње овог организованог криминала нису почињене спорним поступцима ухапшених правобранилаца, него давне 2011. године, када су склапани договори, када су дијељене незаконито стечене паре. Због страха за безбједност већег броја особа не могу износити све детаље који су ми познати, али ћу ипак апострофирати неке непобитне чињенице.



Значи, 2011. године унутар органа Пољопривредне школе доноси се незаконита одлука о замјени спорног земљишта, шта кореспондира са одлукама градске управе о претварању овог пољопривредног земљишта у грађевинско. Тако су створени услови за продају. И већ тад се Додиков кум и лакташки тајкун Будимир-Будо Станковић јавља као „преговарач“, или боље речено као продавац.

Нека директор Дарко Ћулум и тужилац Горан Гламочанин провјере коме су представници предузећа „Бинго“ исплатили новац за земљиште које су купили. Будимиру Станковићу или неком другом? Нека провјере зашто је то учињено у сред ноћи!? Потом, нека провјере да ли је исте ноћи дио новца прослијеђен лично Милораду Додику! И нека провјере кад се то догодило. Рећи ћу им само да је све учињено прије неголи то показује службена документација.

Елем, поменута „службена документација“ је управо кључна за криминалистичко и кривичнопроцесно разјашњавање чињеница у поступку. У почетку је купцима предочавана документација по којој је „све чисто“ и у погледу катастарског евидентирања власништва, али и у домену судско-грунтовних списа. Но, провјере су показале да Пољопривредна школа није грунтовни власник сорног земљишта, па тиме ни легитиман продавац. А новац је већ узет и ту започињу проблеми.

Никада није до краја разјашњено због чега је Закон о катастру Влада Српске упутила по хитном поступку. Идеја о јединственом регистру некретнина реализована је годинама и финансирана дијелом од стране међународне заједнице. И ником се у том погледу није журило. Елем, одједном се приједлог новог закона парламенту просљеђује по хитној процедури. Зашто?

Одговор на предње питање је врло прост. Тадашња влада испуњава налог Милорада Додика лично и парламенту предлаже овај закон, који Додикова парламентарна већина беспоговорно усваја. То је учињено због притисака предузећа „Бинго“ да се створе услови њиховог уласка у пуно власништво над купљеном некретнином. Додик, Станковић и компанија морали су испоштовати обећано, односно оно за шта су већ узели новац.

И управо ова догађања разјашњавају срж криминала којим се „баве“ Ћулум и Гламочанин. У ствари муљаже око земљишта Пољопривредне школе доказју постојање ИНСТИТУЦИОНАЛНОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА, као највећег проблема овог друштва. Замислите, зарад извршења неког кривичног дјела влада предлаже законе, парламент исте усваја и тако највиша тијела законодавне и извршне власти бивају стваљена у функцију криминала. И није предмет „Пољопривредна школа“ једини случај описаног криминалног обрасца. Па гдје то ми живимо?

Овде се намеће логичко питање: ко је у институцијама Републике Српске довољно моћан да прогура овакве криминалне активности? Само један човјек – Милорад Додик! Зато све чешће предсједника називам „капо ди тути капо“ криминалних организација и група које дјелују унутар наших институција и пљачкају преко сваке мјере и укуса.



Одлично све ово знају и Ћулум и Гламочанин, и управо због прикривања ових чињеница понашају се овако како то видимо. Зато замајавају јавност „у интересу истраге“! Да је другачије Будимир Станковић би одавно био ухапшен и притворен у КПЗ Тунице. Тек његовим хапшењем стварају се претпоставке квалитетног кривичнопроцесног постављања овог случаја организованог криминала.

Да ли су Ћулум или Гламочанин негдје поменули да уопште постоји могућност постојања организованог криминала у овој криминалној операцији? Нису! Зашто? Па управо због покушаја да прикрију одговорност стварних починилаца кривичних дјела. Односно, одговорност организатора и саучесника организованог криминала у спрези са државним институцијама. Да спријече доказивање одговорности Милорада Додика.

Због тога до данас није ухапшен Будимир Станковић, нити ће за ове власти бити хапшен и процесуиран. И овде постоји врло јасно образложење: Станковић ће проговорити са ким се „талио“ око незаконитог плијена. Упираће прстом у свог кума, који се од њега већ дистанцирао, али га неће „пустити низ воду“ обзиром да зна какву опасност представља по њега лично. У ствари врло реално је очекивати да Станковића задеси каква „незгода“ са смртном посљедицом.

Значи, да предње резимирамо, полиција и тужилаштво стављени су у функцију СПРЕЧАВАЊА ДОКАЗИВАЊА кривичне одговорности водећих/кључних актера овог предмета ИНСТИТУЦИОНАЛНОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА. У тренутку кад више није могуће прикривати чињеницу о ИНСТИТУЦИОНАЛНОЈ ОДГОВОРНОСТИ за овај случај енормног криминала одлучено је жртвовати два правобраниоца и неколико нижих службеника, а све како би се јавност ОБМАНУЛА у погледу стварних чињеница. Само, поново се враћам на предње питање: да ли грађани за такво понашање плаћају полицију и тужилаштво?

БориславРадовановицБлог

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Игор

09.08.2017 15:16

Не мозете му ниста . Зао ми је али реално је тако. Све сто је наредио наредио је усмено тако да нема доказа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле и Циле

09.08.2017 16:56

МОЗЕ, МОЗЕ! ОД КАДА ЈЕ ИМЕ ИГОР ПОСТАЛО ГРАДОНАЦЕЛНИК КРЕЦЕ "ОДМОТАВАЊЕ".

Name

РУГИП

09.08.2017 17:50

Зк. мафија у РУГИП-у обавља зве послове за Додика-70%, а осталим остатак. То су одрађивали Деурић као шеф Катастра БЛ, а истовремено начелник по жалбама у РУГИП и не само у БЛ него у целој РС, где су поставили подобне шефова катастара.

Name

Ово је насе огледало

09.08.2017 17:51

Када лактаски приуцени месар Будимир Станковиц представља сиву еминенцију Владе. Не треба ни говорити гдје је поменути био за вријеме рата.

Name

Деура

09.08.2017 17:53

Деурић, актуелни помоћник директора Комљеновића је мозак свих криминала са некретнинама у корист режимаких тајкуна, тј. Додика.

Name

Јаста

09.08.2017 17:54

Цапо ди тутти и цапи...је неко други у Србији. Милорад је потрцко.

Name

"ГУЗ"

09.08.2017 18:27

Дир. Комленовић је зло РУГИП-а са свим својим кримос руководним:Деурић, Ћана, Дана, Мишко, Бајић, Витор и муријаш Стојчин.

Name

Стојчин

09.08.2017 18:30

Стојчин је све одрађивао по упутама Деуре, а Деура по налогу Додикову уз обилате награде (џипови, коњи, новци...).

Name

ре гиле и циле

09.08.2017 18:35

Ста ЦЕ јадни Игор одмотат ? Па он је годинама замотаво као председник скупстине РС.

Name

шеф катастра

09.08.2017 18:58

Дир. РГУ Комљен је незаконито смјенио све шефове катастара у РС који нису хтјели лоповијати по његову/тајкунским захтјевима, чиме је учинио кривично дјело мобинга и биће тужен.

Name

нн

09.08.2017 19:25

Шта се ту има крити ово само ћорав не види а глув не чује а нерадници и глупсони га подржавају.

Name

з.к.мафија

10.08.2017 07:23

Шеф земаљске мафије у РГУ је Деурић, а асистенти су му Бајић, Ћана, Даниела и подобни шефови катастара (неподобне су незаконито сменили-Сребреница, Зворник...), а шеф тговине у РГУ је мали Будин, а све уз потпис "Гузоваче".

Name

Селман-КРИМИ

10.08.2017 07:23

Све сам добро осмислио као бивши Министар НЕправде а сада уживам у каменој вили у Истри којом сам "награђен" за увођење застићеног криминала и корупције у институције РС

Name

Ругип

10.08.2017 23:02

Ха ха ја само цитам и смијем се Бољи дир.од Комљеновица није био нити це бити.Само ви ниста незнате . Цовјек цист ко суза. А за друге раднике цу да цутим.

Name

безакоње

11.08.2017 15:50

И мене је Милос Комљеновиц на јос сест мјесеци привремено распоредио иако сам данас одрадила првих сест мјесеци. Све по налогу Луке Петровица. Он је слуга Луке Петровица и цовјек без образа и морала као и његов ментор.

Name

днк

09.08.2017 15:22

Шта више рећи за све Додикове крадје?'''''?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ста реци осим.

09.08.2017 16:33

Браво мајсторе!

Name

Ре

09.08.2017 16:38

Све то стоји,али то нико још ничим није доказао све на суду пало је,све и једну пресуду је добио тако да то испаде рекла казала

Name

ВРС

09.08.2017 17:36

Зато сто је тузиластво и судство под његовом контролом, полиција такодје!!!! И ко да му доказе криминал и корупцији !!! Зло невидјено за нас народ. То је секта која се сири невидјеном брзином, сви који немисле као они су деградирани, запосљавају без икакви конкурас, само цланска црвена и испињавас све услове. Тузно али је тако, а ми који смо стварали сутимо трпимо!!! Докле потам се...

Name

Ре врс

09.08.2017 18:37

Дај молим те,испаде и у тужилаштву и суду БиХ се његово

Name

ре Ре врс

10.08.2017 08:22

Па зар није? Зар САЛИХОВИЋ НИЈЕ РАДИО СВЕ ДА САКРИЈЕ ПРЕДМЕТЕ ПРОТИВ СЕКТЕ И ЊИХОВИХ СЛУГА? Зар Мектић није рекао да је најкорумпираније тузилаштво и суд БиХ? Толико доказа ал ништа. Чаушевић фино јавно рекао да је радио по налогу Шпирића и шта би само пар њих оптужено Шпиркана ни на мапи по питању оптужнице!

Name

Управа

09.08.2017 15:41

Тај реформски закон је требао изврсити инвентуру некретнина и тацно би се знало ста је незаконито јер грунтовнице при судовима а посебно бањалуцка је врсила сав криминал и њен сеф Микиц. Тацно је да су за ту реформу добили паре Свјетске банке које су злоупотријебили и то је велики криминал посебно код купивине пословних простора који је урадио Мирко Стојциновиц и Драган Станковиц а новац носили Додику и Буди Станковицу. Зато су отјерали Тихомира Глигорица који је мисли да се то зреба радити транспарентно и постено.То је врх леденог бријега и то муп мора испитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.08.2017 16:39

За све си у праву а за Глигорића кад није могао се са њима договорити тад је пукла тиква,зато од поштења ни п

Name

Два Јарана Мало Јаца

09.08.2017 15:44

Додик и Будо су највеце зло које нас је могло задесити. Доци це и њима крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.08.2017 15:50

Сви криминалци заједно су мала маца за Додика кад се ради о криминалу и обмани.

Name

За

09.08.2017 16:07

Све је крива вруцина, па не знамо ни ста радимо.

Name

Трег

09.08.2017 16:32

ПОЛИЦИЈО ЗАСТО ПОСТОЈИТЕ ДА ЗАДОВОЉИТЕ ФОРМУ И ВРХОВНИ КОМАНДАМТ СА ВАМА МАНИПУЛИСЕ ИМА ЦАСНИХ ЉИДИ МРДУ ВАМА, АЛИ ЦЕ ТЕ ЗС 1-2 ГОДИНЕ ОТОЦИ ПРЉАВА ОБРАЗА РАДИ ДОДОКА И ЛОПОВА...

Name

ЛАКИ

09.08.2017 16:49

РЕ ТРЕГ, У УПРАВИ ЗА ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ МУП-А РС РАДЕ ОДАБРАНИ ЉУДИ ЧИЈИ ЗАДАТАК ЈЕ ДА ЗАТАШКАВАЈУ КРИМИНАЛ ОВЕ ВЛАСТИ. ПОНЕКАД УХАПСЕ НЕКОГ КОЈЕМ ЈЕ НАМЈЕШТЕНО УЗИМАЊЕ МИТА А ТО СУ УГЛАВНОМ НЕПОСЛУШНИ ИЗ РАЗНИХ ИНСПЕКЦИЈА, ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ИТД. У ТОЈ УПРАВИ РАДЕ ПОЛУПИСМЕНИ АЛИ ОДАНИ ПАРТИЈИ И ТАКО ТО ФУНКЦИОНИШЕ А ЗНАЈУ СВИ КО СТОЈИ ИЗА СВАКОГ ВЕЋЕГ КРИМИНАЛА У РС

Name

Зеxтра еxтра

09.08.2017 15:52

Уговор о продаји Боске,јос се као трази.Кад Снсд не би управљао Ртрсом и Мупом,да казем и судом тада би Република српска имала наду за опоравак.Узгред Србија ја прогласена за наисиромаснију земљу Европе сто знаци да је РС и Бих у истом проблему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух суви геније

09.08.2017 16:34

Ти не знас јел си досо или посо

Name

Да да

09.08.2017 19:20

Јао мајко мила кад видим ста се ради у полицији као јавна куца откад су примили ове зенске то је срамота питам се дали лукац то не види срамота

Name

Сале.бл

09.08.2017 15:52

ста је са Николом Алексицем, другим Стојциновицевим помоцником .? Када це он бити ухапсен ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл

09.08.2017 15:54

Јос један од "независних експерата"којима је додик вјецна инспирација,јос мало це кад неко украде кокоску из кокосинца окривити њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.08.2017 16:37

Немој да вредјас Додика, он није кокосар, вец прави криминалац

Name

несо бл

09.08.2017 18:58

Горане,ја постујем функцију предсједника Републике Српске,јер волим Републику Српску,а да је криминалац досад би несто му насли и осудили,ако не вјерују насем правосудју и полицији,министар безбједности и директор сипа-е(инаце кумови) кадрови сдс-а би несто до сад насли,јер су сву своју пазњу усмјерили на њега,послије толико година млацења празне сламе народ це то зестоко казнити 2018 год.

Name

Кики

09.08.2017 19:16

Миле ја вас добро окупо а ви сад контајте како. Није ни битно.

Name

Леко

10.08.2017 12:32

Додик це на суду бих одговарати за кредит пабловиц банке за куповину виле у београду дали це бити осудјен е то је вец на судијама дали имају доказа и храбрости,за ове афере у рс никада неце бити спроведена полицијска истрага ,министар полиције,главни ре.туxилаца и пресједник суда рс сви цланови снсд па ста оцекивати.

Name

Лазар

09.08.2017 15:58

Браво Радовановицу за овај текст јер ударас право у цело. Ову истрагу води Лукац по Додиковом налогу и то је њихова игра и представа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вза НРСУ

09.08.2017 19:24

Ти си Несто у тој комисији гдје је Дубравка Чамаца дактилограф.СТА ИМА ВЕЗЕ КО ЈЕ НА ЦЕЛУ СИПЕ,СИПА НИЈЕ САМОСТАЛНИ СТРЕЛАЦ ВЕЦ РАДИ ПО НАЛОГУ ТУЗИЛАДТВА.ДОК ОВАКО ПИСЕС У ТИМ СИ СТРУКТУРАМА АЛИ НА ЖАЛОСТ НЕ ПОЗНАЈЕС ОДНОСЕ СУБОРДИНАЦИЈЕ.ПОНАДАС СЕ КАО АЛЕКСА ЖУНИЦ

Name

несо бл

10.08.2017 09:29

Јецо јецо

Name

ја

09.08.2017 16:09

Кад год ста процитам сконтам да смо ми срби сами себи највеци непријатељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

10.08.2017 22:00

Луд народ па ето ти! Част појединцима!

Name

Снсд

09.08.2017 16:10

Не брини се нано све је закљцано. Хахаха какав комедијас је овај Баја цовјек све сам резира и глуми прави је мафијозо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саран

09.08.2017 18:08

Прица се да це му ЈЕДАН ставит соли на реп, а мозда и ОБА.

Name

Вријеме је за "Ћорку"

09.08.2017 16:20

Када је почело свеколико материјално и морално пропадање људи и свега, на просторима бивше СФРЈ. Почетком 90-етих, на власт су дошли људи махом директно из затвора и њихови полтрони. У природи све кружи, тече и мијења се. Очекивати је врло брзо и обрнут процес. Дакле са власти у затворе. Чујем да нови затвор сређују, кажу праве базене у њиму. Само ви кречите и сређујте затворе, треба ће вам, али очекујте и управника Карађоза. Базен ће Карађоз користити да послије рада у пољма, рудницима и слич. проведе вас поред базена, да видите како изгледа празан. Нешто су предосјетили, само да се појави неко храбар, паметан и частан. Изгледа да је вријеме за "Ћорку" дошло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заступник

09.08.2017 16:26

Цекамо да се јави ННН и објасни нам да "господин" Будимир нема никакве везе с' тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

10.08.2017 12:58

Свакако да гдин Будимир Станковиц са овим нема ниста,исто као ни Предсједник Додик. Овдје се на све нацине покусавало тендециозно представити да су гдин Будимир Станковиц и Предсједник Додик у свадји, али на васу залост од тога нема ниста, нити це бити!

Name

ааа

10.08.2017 22:07

Вријеме је за ЋОРКУ, ннн спреми се!

Name

Турбоскара

09.08.2017 16:35

Кад све ово саберем сав се одузмем

ОДГОВОРИТЕ
Name

срна

09.08.2017 16:46

Гласајте за Њих на следецим изборима, бице вам јос љепсе.

Name

Дјекна

09.08.2017 17:20

Мозе Миле јос боље.

Name

Борац рс

09.08.2017 17:38

ДОДИК ЈЕ ДОВЕО ЛУКАЦА ЗА МИНИСТРА.ТАЈ ИСТИ ЛУКАЦ БИ БИО СПРЕМАН ПОБИТИ ПОЛА Р СРПСКЕ ЗА ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

09.08.2017 17:45

Све сто је рецено и написно о горе криминалним радњама друзине је тацно нема даље;сви знају и сви суте јер боје да непродју као бивси Премијер,да непадну низ степенице,а клизаве нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

или

09.08.2017 20:52

Као тузилац онај бивси горан салиховиц као слуцајно му неко пребио обе пете на ногама па не мозе доци на роцисте јој прције сунце ти ... зарко па сто странци не удју са тенковима и похватају ових 50 људи о којима ми овдје прицамо одведу их негдје у пустињу у затвор и нек народ мирно зиви

Name

кумић

09.08.2017 18:21

Кумић Будин је покуповао све пословне просторе за катастре по дупло скупљим цијенама по м2.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

09.08.2017 18:46

Чуди ме што су ме ухапсили кад сам све радио по употама Деурића, а он на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

светски кредит

09.08.2017 18:52

РУГИП је потрошила за око 4 године око 80 милиона КМ, углавном ненамјенски кредита светске банке, донације стране и изворне приходе, а све уз потпис Кољеновића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамдо

09.08.2017 19:10

Месар му је занимање а тако способан криминалац прицају да цаи транспортери новцс страдају уиграна екипа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе помози

09.08.2017 19:37

Бозе драги, мој Милораде у ста си се ти претворио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1-за Бозе Драги

09.08.2017 20:05

Додик се претворио у дворску луду и увлачи што може у тај клан нисам се надао да ће онај ВУЦОЦ у то јато али тераса глума се брзо објелодани

Name

Ухапсимо Додика

10.08.2017 08:55

Хапсењем Буде Станковица отварамо хапсење Слободана Станковица (Интеграл), а онда и самог Додика. И РС враца опљацкане милијарде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

10.08.2017 09:05

11 година је МУП под цврстом контролом СНСД-а и Милорада Додика. Од тада је Република Српска опљачкана, разорена и уништена. Даље, закључите сами...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна Радовановиц

10.08.2017 09:14

Прије пуних десет година мој супруг, Борислав Радовановиц, је као крим. инспектор истраживао случајеве приједорских зеленаша, због којих се убило више особа. Истрага је укљуцивала и неколико Бориславових сефова који су се бавили зеленашењем. Од тада почиње његов прогон о ком би у Америци сигурно снимили филм. Наша породица је прозивјела голготу. И данас се тешко патимо да би презивјели. А све само зато што је Борислав радио свој посао. Наше троје дјеце није ово заслузило у Републици Српској за коју се Борислав борио, за коју му је отац погинуо и за коју се толико зртвовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф

10.08.2017 10:43

Поштована господо највероватније му је ЛУКАЦ БИО ПРЕТПОСТАВЉЕНИ.ЗАТО СЕ ЛУКАЦ ДАНАС СВРСТАВА МЕЂУ БОГАТЕ НА БАЛКАНУ ТВРДЕ ШИПТАРИ И СЛОВЕНЦИ

Name

всс

10.08.2017 22:42

Назалост, има јод много других исправних људи којима нема мјеста у оваквом окрузењу са великом масом људи који не ваљају. Американци се разликују оф Балканаца по томе сто су у Америци исправни људи свјесни да морају згазити олос и стрпати га у затворе, а исправним људима који зиве на Балкану, то никако није јасно. Они су пустили олос да им све покраду и развале и управљају дрзавом а то знаци њиховим зивотима.

Name

мајка Зора

10.08.2017 09:21

Молим градјане да подрзе мог сина Борислава у његовој борби. Он је у проблеме дошао зато што је штитио зртве режима Милорада Додика и то знају сви они којима је помогао. Таквих је на стотине. Данас о свему томе ћуте и то ме као мајку боли највисе. Цуте и његове колеге, а знају истину и то мог Бору боли иако неце да казе. Људи проговорите вец једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.08.2017 13:04

Како да подрзимо васег сина? Да нисте намислили да вас син треба да буде неки министар? Нпр у МУП-у?Од мене неце добити глас на изборима,а тај тзв. треци блок це дозивјети фијаско.Није за њега политика!

Name

несо бл

10.08.2017 13:47

Вец су дозивили фијаско,стара мајка барата свим информативним технологијама,да није јадно било би залосно!

Name

Ре ре

10.08.2017 16:36

Није Република Српска те среце да јој министри буду ппстени и компетентни као овај Борислав

Name

Србин

10.08.2017 09:28

Због Додика треба увести смртну казну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пенолог

10.08.2017 09:53

Наравно, рецимо за увреду великог вође. Као у вријеме Јосифа Висарионовича, или сада у Нортх Кореа.

Name

напријед

10.08.2017 22:16

Не треба их убити, треба их мучити само онолико колико они муче нас.

Name

Тито

10.08.2017 09:30

Србима нисам ваљао. Ето вам сад вашег "Србина" Додика па са њим будите срецни

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ТИТО

10.08.2017 19:21

Заиста шаљиво виђење. Ако вратимо сјећање пар деценија у назад видјет ћемо да је последњи СРБИН предсједник владе СФРЈ био друг Џемал Биједић. После њега, а он је погинуо 1978 на том положају више не би србина до распада државе нам која се простирала на 255804 км квадратна. Даље последња 3 мандата те државе министар вањских послова је био хрват Будимир Лончар. Сад ако се последња писања у вези са Додиковим поријеклом недао бог покажу и дјелимично тачна, онда МИ драги моји срби нећемо више словити за залутале овчице Израиљевог стада, него огромно крдо оваца од којих се очекује само вуна.

Name

Србин

10.08.2017 22:19

Само наивни мисле да је он Србин. Србин воли своју земљу и свој народ.

Name

Цаца

10.08.2017 10:03

Само напријед Бориславе,вријеме је да им покажемо да ово није држава за коју смо гинули,обо није живот достојан човјека.Вријеме је за промјене,са Вама смо!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гага

10.08.2017 13:05

Ја не разумем народ живот никакав а они чуте

Name

Да ли неко зна

10.08.2017 10:07

Да ли неко зна каква је улога Срете Аничића у очувању режима?Има нерегистровану детективску агенцију и пуну заштиту полиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неле

10.08.2017 10:10

Кад це овај народ да прогледа и да отјера обу багру,којо је једино стало до њихових дзепова.Напријед Покрет,,ТРЕЦИ БЛОК" !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Неле

10.08.2017 10:28

Покрет "ТРЕЦИ БЛОК" је једина права опозиција у Републици Српској

Name

Поглавље ЕУ

10.08.2017 11:13

Све је ово корумпирано и иде како иде.Снаге нма урс да покрене процесе.џаба писанија која је истинита.Нпр.да има Тужилаштва и МУП-а,они између осталог имају обавезу да поступају на основу писања,јавног поговарања и сл. према томе ,нжалост,за ово ће бити почетак спаса приближавање ЕУ,тамо негдје последње или претпоследње поглавље захтјеваће раскринкавање лопова ,криминала и корупције (као Санадер)а до тада тонемо а ова ,назови, квази елита чини ће све да тај пут до еу буде што дужи и дуже траје.Према томе за сада је све купљено и покривено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

10.08.2017 21:59

Класична представа полиције и тужилаштва. Непобитна је чињеница да су у институцијама система криминалци на челу са Милорадом Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

10.08.2017 22:19

Имали иста у РС да није лаз ,криминал,плацка и национализам па стаје народе хоцели бити хапсења те власти и народни суд или неце ако неце замолите неког окупатора давас окупира и да спаси народ од глади сто прије

ОДГОВОРИТЕ
Name

флорида

11.08.2017 07:48

Зивио Додо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нотар

12.08.2017 04:22

Немојте људи на Деурића. Он је примјер поштеног радника и великог штедише. Човјек је штедио и купио два стана у Београду, по један у Бања Луци и Хан Пијеку и по један џипчић, супрузи, сину и ћерки. На крају крајева Деурић је и велики домаћин, има кућу на селу и по крдо расних коња и крава, а брента му и не ради, нема човјек за њу времена од других послова. И још нешто, не вежите га за Доду Алкапонца, јер Деура није члан црвене секте.

ОДГОВОРИТЕ