Семберске супе опет на тржишту

Уз стару рецептуру и нови дизајн, Семберске супе након 6 година поново на полицама "Бинга".

Босна и Херцеговина 09.08.2017 | 14:00
Семберске супе опет на тржишту
Производни погон Фабрике за прераду сушеног поврћа и зачина „Семберка“ у 2017. години ради пуним капацитетом.

У фабрици се тренутно производи и пакује Семберски додатак јелима од 500г , килограм и пет килограма, Био зачин од 150г , а од 15. априла почела је прерада и сушење кромпира, сријемоша, мркве и паштрњака и трајаће све до краја године гдје се дневно прерађује 50 тона свјежег поврћа и ангажовано је и до 130 људи.

Крајем јула почела је производња Семберских супа, а од 1. аугуста и паковање Семберског додатка јелима с поврћем у "поуцх" кесицама по 250г. Ова врста кесице има функцију очувања арома и долази уз практични зип који ће помоћи да се у затвореној кесици све ароме зачина сачувају што дуже.



Након што су 2011. године посљедњи пут на тржишту биле присутне супе са 5 укуса: кокошија, повртна, говеђа, крем супа од гљива и тархана с парадајзом, сада су по старој рецептури произведене у 3 укуса: кокошија, говеђа и повртна.

Семберске супе имају дугу традицију производње, тачније од 1979.године, те су у фабрици задржали ту препознатљиву традиционалну рецептуру, са додатком домаћих састојака који дају посебан укус супама, што уједно и издваја ове супе од других на тржишту.

У наредном периоду под истим брендом планирају се још двије врсте, са тјестенином у облику слова и тархана.

Свим супама заједничка је златно-жута боја карактеристична и за Семберски додатак јелима, те неодољива арома праве домаће супе.



У протеклом периоду компанија Бинго инвестирала је велика средства у обнову погона.

Најважније је то што је на тржиште враћен добро познати бренд.

У зачинима и производима бренда „Семберка“ садржано је сушено поврће из властите производње што га самим тим чини квалитетнијим од других производа, јер у производњи у том случају имају контролу над сировином, током цијелог процеса, од садње, сушења, до уситњавања и мијешања по рецептурама.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Бијељина

09.08.2017 13:13

Свака част и нек је са срећом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.08.2017 14:32

Овај бинго прави покретац приватеер

Name

Супољубац

09.08.2017 14:37

Није лоше. Надам се да ће Бинго повлачити паметније потезе у односу на Конзум и опстати као водећи мега супермаркет у БиХ. За сада иду одлично, нарочито ми се допада што помаже локалну пољопривреду и људима гарантује пласман производа. Са срећом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарсјлија .

09.08.2017 18:06

Масала драго ми је због радника нека раде и зараде фала Богу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

10.08.2017 08:26

ДА буде са срецом И да раде пуним капацитетом да се људи запосле И остваррују успјехе на трзисту.Да Јања И околна села могу да пласирају своје производе СРЕТНО