Интер и Марез - почели преговори!

Валтер Сабатини разматрао трансфер Алжирца са челницима Лестера.

Фудбал 08.08.2017 | 15:15
Интер и Марез - почели преговори!
Рома је хтела, али није успела. Иако је Вучица договорила све личне детаље сарадње са Ријадом Марезом, Лестер је остао неумољив, па је понуда од 35.000.000 евра за Алжирца отишла низ ветар. 

Зна се да Лисице у старту траже целих 50.000.000 фунти (56.000.000 евра) за свог најбољег фудбалера, али и да су спремне да попусте за десетак милиона, ако је на другој страни коректан саговорник. 

Рома, очигледно, то није била, желела је да их изради за двадесетак милиона мање, па је на крају попила блокаду јер је Марез остао на Кинг Пауер стадиону.

Ипак, није све изгубљено када је реч о селидби Алжирца у Италију. Он би од јесени могао да наступа на теренима у Серији А, али у дресу других боја пошто је Интер клуб који је заинтересован за крилног нападача Лисица. 

Према информацијама које је јутрос објавио Коријере дело Спорт, трансфер шеф Нероазура Валтер Сабатини је већ одржао сатанак са представницима Лестера на коме се разматрала могућност да се Марез пресели на “Ђузепе Меацу” овога лета. 

Преговори све стране су тек у почетној фази, никаквих опипљивих детаља нема, нити је званична понуда послата у Енглеску, али уколико Челси дође у Милано по Антонија Кандреву наредних дана, како се најављује, Интер ће сигурно убрзати пресинг на Мареза.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар