Inter i Marez - počeli pregovori!

Valter Sabatini razmatrao transfer Alžirca sa čelnicima Lestera.

Fudbal 08.08.2017 | 15:15
Inter i Marez - počeli pregovori!
Roma je htela, ali nije uspela. Iako je Vučica dogovorila sve lične detalje saradnje sa Rijadom Marezom, Lester je ostao neumoljiv, pa je ponuda od 35.000.000 evra za Alžirca otišla niz vetar. 

Zna se da Lisice u startu traže celih 50.000.000 funti (56.000.000 evra) za svog najboljeg fudbalera, ali i da su spremne da popuste za desetak miliona, ako je na drugoj strani korektan sagovornik. 

Roma, očigledno, to nije bila, želela je da ih izradi za dvadesetak miliona manje, pa je na kraju popila blokadu jer je Marez ostao na King Pauer stadionu.

Ipak, nije sve izgubljeno kada je reč o selidbi Alžirca u Italiju. On bi od jeseni mogao da nastupa na terenima u Seriji A, ali u dresu drugih boja pošto je Inter klub koji je zainteresovan za krilnog napadača Lisica. 

Prema informacijama koje je jutros objavio Korijere delo Sport, transfer šef Neroazura Valter Sabatini je već održao satanak sa predstavnicima Lestera na kome se razmatrala mogućnost da se Marez preseli na “Đuzepe Meacu” ovoga leta. 

Pregovori sve strane su tek u početnoj fazi, nikakvih opipljivih detalja nema, niti je zvanična ponuda poslata u Englesku, ali ukoliko Čelsi dođe u Milano po Antonija Kandrevu narednih dana, kako se najavljuje, Inter će sigurno ubrzati presing na Mareza.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar