И Јан Рајт критикује Челси због продаје Матића!

Довели Бакајока, мора тај много да трчи. . . ! Чувени голгетер сматра да је Арсенал требало да реагује пре Манчестера.

Фудбал 09.08.2017 | 16:00
И Јан Рајт критикује Челси због продаје Матића!
Легендарни голгетер Арсенала Јан Рајт поручио је да је Манчестер јунајтед доласком Немање Матића направио прави потез и уједно ослабио конкурента за титулу Челси.

Рајт је последњи у низу који је критиковао потез управе Плаваца што је пустила српског репрезентативца да оде, а чак је и менаџер Антонио Конте остао у чуду таквим расплетом.

„Тренутно је Челси у лошијој позицији него прошле сезоне. Довео је Бакајока из Монака да замени Матића, али он је тек стигао у Енглеску и мора много да трчи како би Челси направио успех у Премијер лиги и одбранио трофеј Премијер лиге. Пустили су искусног играча од којег тачно знаш шта можеш да добијеш“, рекао је Рајт за ББЦ.

Он је додао да је Арсенал направио грешку што није довео Матића, иако је постојало интересовање.

„Могли су да га оставе у Лондону, ту је живео, скрасио се... Мислим да је такав фудбалер потребан тиму Арсена Венгера“, навео је Рајт.

Немања Матић је завршио други мандат у Челсију освајањем друге титуле Премијер лиге и прешао на Олд Трафорд у трансферу вредном 45.000.000 евра, што је највећи издвојени новац за једног српског фудбалера икада.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар