I Jan Rajt kritikuje Čelsi zbog prodaje Matića!

Doveli Bakajoka, mora taj mnogo da trči. . . ! Čuveni golgeter smatra da je Arsenal trebalo da reaguje pre Mančestera.

Fudbal 09.08.2017 | 16:00
I Jan Rajt kritikuje Čelsi zbog prodaje Matića!
Legendarni golgeter Arsenala Jan Rajt poručio je da je Mančester junajted dolaskom Nemanje Matića napravio pravi potez i ujedno oslabio konkurenta za titulu Čelsi.

Rajt je poslednji u nizu koji je kritikovao potez uprave Plavaca što je pustila srpskog reprezentativca da ode, a čak je i menadžer Antonio Konte ostao u čudu takvim raspletom.

„Trenutno je Čelsi u lošijoj poziciji nego prošle sezone. Doveo je Bakajoka iz Monaka da zameni Matića, ali on je tek stigao u Englesku i mora mnogo da trči kako bi Čelsi napravio uspeh u Premijer ligi i odbranio trofej Premijer lige. Pustili su iskusnog igrača od kojeg tačno znaš šta možeš da dobiješ“, rekao je Rajt za BBC.

On je dodao da je Arsenal napravio grešku što nije doveo Matića, iako je postojalo interesovanje.

„Mogli su da ga ostave u Londonu, tu je živeo, skrasio se... Mislim da je takav fudbaler potreban timu Arsena Vengera“, naveo je Rajt.

Nemanja Matić je završio drugi mandat u Čelsiju osvajanjem druge titule Premijer lige i prešao na Old Traford u transferu vrednom 45.000.000 evra, što je najveći izdvojeni novac za jednog srpskog fudbalera ikada.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar