Туран би назад у Атлетико, Ћоло га неће?!

Турски везни играч преседео је на клупи и пријатељски меч Барселоне против Шапекоенсеа и његов одлазак са Камп Ноу је скоро сигуран.

Фудбал 09.08.2017 | 13:00
Туран би назад у Атлетико, Ћоло га неће?!
Марка јавља да је Туран ступио у контакт са Атлетико Мадридом, клубом који га је пре две године за 30 милиона евра продао Барси.

Из Атлетико Мадрида наводно кажу да играч није у плановима клуба, а Турану не смета ни забрана да Атлетико не може да ангажује играче до јануара.

За турског играча је заинтересован још један клуб у коме је играо, Галатасарај. Према писању турских медија, Галатасарај би Турана довео на једногодишњу позајмицу за коју би платио 2,2 милиона евра. 

Туран у Барселони није показивао ни приближно добре партије као када је био један од најпоузданијих играча машинерије Дијега Симеонеа. У Атлетику је играо четири године и са "Јорганџијама" освојио титулу првака Шпаније 2014. године. 

Он и Денис Суарес се сада спомињу и као "кусур" који ће смањити цену у жељеном трансферу Филипа Кутиња. Барселона Бразилца већ неко време покушава да доведе из Ливерпула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар