Turan bi nazad u Atletiko, Ćolo ga neće?!

Turski vezni igrač presedeo je na klupi i prijateljski meč Barselone protiv Šapekoensea i njegov odlazak sa Kamp Nou je skoro siguran.

Fudbal 09.08.2017 | 13:00
Turan bi nazad u Atletiko, Ćolo ga neće?!
Marka javlja da je Turan stupio u kontakt sa Atletiko Madridom, klubom koji ga je pre dve godine za 30 miliona evra prodao Barsi.

Iz Atletiko Madrida navodno kažu da igrač nije u planovima kluba, a Turanu ne smeta ni zabrana da Atletiko ne može da angažuje igrače do januara.

Za turskog igrača je zainteresovan još jedan klub u kome je igrao, Galatasaraj. Prema pisanju turskih medija, Galatasaraj bi Turana doveo na jednogodišnju pozajmicu za koju bi platio 2,2 miliona evra. 

Turan u Barseloni nije pokazivao ni približno dobre partije kao kada je bio jedan od najpouzdanijih igrača mašinerije Dijega Simeonea. U Atletiku je igrao četiri godine i sa "Jorgandžijama" osvojio titulu prvaka Španije 2014. godine. 

On i Denis Suares se sada spominju i kao "kusur" koji će smanjiti cenu u željenom transferu Filipa Kutinja. Barselona Brazilca već neko vreme pokušava da dovede iz Liverpula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar