Спрема тужбу због клевете

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић наводно планира да тужи новинарку Хелен Пелетије, која је без икаквог покрића објавила да је тренутно пети играч свијета користио допинг средства.

Србија 08.08.2017 | 09:40
Спрема тужбу због клевете
Канађанка је бивша тенисерка, данас новинарка, која је уздрмала тениски и спортски свијет претпоставком да се Ђоковић повукао до краја сезоне због допинга, иако је и сама додала у изјави за радио "Монтреал" да није потврђена њена претпоставка.

Према писању "Информера", Новак се одмах конслутовао са адвокатима.

"Чули смо се и са АТП-ом, па ће на основу тога процијенити шта му је чинити. Он никада до сада није тужио медије, иако су много пута објавиљивали неистине. Тенисери не дају много информација о повредама због конкуренције и онда има много простора за спекулације. Кад год је неки врхунски играч био повријеђен, појављивале су се овакве приче", поручено је из Новаквог ПР тима, преноси "Телеграф.рс".

У прилог томе, подсјетићемо вас и да су овакве приче кружиле и када је због повреда морао да паузира Рафаел Надал.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјоле

08.08.2017 11:15

Ако ако, ста лаје куцка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

09.08.2017 05:03

Како би се чуло за ту новинарку ако не клевета нашег великана. Залијеци лакат Ноле и покажи колико је јака крв србинова и без допинга. Брз опоравак. пусти псе нека лаку то је њихов посао. Бог кажњава а људи прастају

ОДГОВОРИТЕ