Sprema tužbu zbog klevete

Najbolji srpski teniser Novak Đoković navodno planira da tuži novinarku Helen Peletije, koja je bez ikakvog pokrića objavila da je trenutno peti igrač svijeta koristio doping sredstva.

Srbija 08.08.2017 | 09:40
Sprema tužbu zbog klevete
Kanađanka je bivša teniserka, danas novinarka, koja je uzdrmala teniski i sportski svijet pretpostavkom da se Đoković povukao do kraja sezone zbog dopinga, iako je i sama dodala u izjavi za radio "Montreal" da nije potvrđena njena pretpostavka.

Prema pisanju "Informera", Novak se odmah konslutovao sa advokatima.

"Čuli smo se i sa ATP-om, pa će na osnovu toga procijeniti šta mu je činiti. On nikada do sada nije tužio medije, iako su mnogo puta objaviljivali neistine. Teniseri ne daju mnogo informacija o povredama zbog konkurencije i onda ima mnogo prostora za spekulacije. Kad god je neki vrhunski igrač bio povrijeđen, pojavljivale su se ovakve priče", poručeno je iz Novakvog PR tima, prenosi "Telegraf.rs".

U prilog tome, podsjetićemo vas i da su ovakve priče kružile i kada je zbog povreda morao da pauzira Rafael Nadal.

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Djole

08.08.2017 11:15

Ako ako, sta laje kucka!

ODGOVORITE
Name

Niki

09.08.2017 05:03

Kako bi se čulo za tu novinarku ako ne kleveta našeg velikana. Zalijeci lakat Nole i pokaži koliko je jaka krv srbinova i bez dopinga. Brz oporavak. pusti pse neka laku to je njihov posao. Bog kažnjava a ljudi prastaju

ODGOVORITE