Ватрогасци сами подметали пожаре

Италијанска полиција је ухапсила 15 добровољних ватрогасаца у јужној Сицилији под невјероватним оптужбама да су подметали пожаре да би их гасили, а потом били плаћени за то, јавља ББЦ.

Свијет 07.08.2017 | 16:32
Ватрогасци сами подметали пожаре
У наводној превари, ватрогасци су звали хитне службе или су то тражили од пријатеља и рођака, а командант је, у вријеме када није у смјени, подметао пожаре.

Полиција на Сицилији је спровела истрагу у граду Рагуза на југоистоку земље, у оквиру које је испитала 15 особа осумњичених да су планирали да подметну пожаре како би добили 10 евра на сат током њиховог гашења, пренео је Ројтерс.

Тим ватрогасаца у Рагуси је дошао под сумњу јер су били активни много више него остали. Талас великих врућина у Италији погодује ширењу опасних шумских пожара. Како јављају италијански медији, оптужени су признали превару.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

07.08.2017 15:17

Наши ватрогасци нису поднметали пожаре. Нису додатно плаћени за гашење пожара. ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

07.08.2017 15:53

Исто тако раде наши политичари. Пред сваке изборе подметну пожаре, а три највећа у МО-СА-БЛ, а касније их пуне 4 године гасе уз то узимајући огромне дневнице, плате, надокнаде итд. Само што се код нас ради о националним пожарима.

Name

ПД МИЛАН

07.08.2017 16:00

МИЛЕ МЕЂАД ЈЕ ТО РАДИО У ПРИЈЕДОРУ ,,,,

ОДГОВОРИТЕ