Кешељ опет у Звезди: Никад спремнији!

Кошаркаши Звезде мотивисани на почетку припрема. Марко Кешељ се вратио припремљен за велики рад.

Кошарка 07.08.2017 | 19:15
Кешељ опет у Звезди: Никад спремнији!
Црвена звезда мтс званично је у понедељак и на терену почела нови циклус - сезону 2017/18.

Под вођством новог тренера Душана Алимпијевића, као и новог стручног штаба, српски и регионални шампион први пут је тренирао у хали "Александар Николић", где се неће задржати због предстојећег турнира репрезентација "Трофеј Београд".

Међу играчима у новој опреми Звезде, посебну пажњу изазивао је Марко Кешељ, искусно крило који се вратио у клуб после седам година.

"Верујем у њега и у његов 'камбек'", рекао је Алимпијевић о бившем интернационалцу и освајачу Евролиге, који је претходних година играо за Остенде, Лаврио, Мегу, Асвел, Ле Ман...

"Што се мене лично тиче, ја сам никад здравији и никад спремнији", рекао је Кешељ.

"Знам врло добро шта ме чека, провео сам две године у Звезди и срећан сам и радостан што сам опет ту и што сам спреман да будем део новог циклуса Звезде", додао је он.

Неке од нових саиграча познаје, а неке ће тек упозмнати.

"Са Милком сам играо у Келну, са Дангубићем се знам из лета у репрезентацији, са момцима из ФМП-а сретао сам се у утакмицама АБА лиге. Млади момци, спремни за рад и биће динамична два месеца пред нама".

На питање о првим утисцима о новом тиму Звезде, Кешељ каже да је играчима већ представљено шта би требало да раде и ураде у предстојећем периоду.

"Окупили смо се пре два дана на тестирањима. Данас је први тренинг и то је то. Само да будемо здрави, спремни за тренинге и да спремни дочекамо старт сезоне. То је најважније", додао је Београђанин који ће поново заиграти у свом граду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар