Kešelj opet u Zvezdi: Nikad spremniji!

Košarkaši Zvezde motivisani na početku priprema. Marko Kešelj se vratio pripremljen za veliki rad.

Košarka 07.08.2017 | 19:15
Kešelj opet u Zvezdi: Nikad spremniji!
Crvena zvezda mts zvanično je u ponedeljak i na terenu počela novi ciklus - sezonu 2017/18.

Pod vođstvom novog trenera Dušana Alimpijevića, kao i novog stručnog štaba, srpski i regionalni šampion prvi put je trenirao u hali "Aleksandar Nikolić", gde se neće zadržati zbog predstojećeg turnira reprezentacija "Trofej Beograd".

Među igračima u novoj opremi Zvezde, posebnu pažnju izazivao je Marko Kešelj, iskusno krilo koji se vratio u klub posle sedam godina.

"Verujem u njega i u njegov 'kambek'", rekao je Alimpijević o bivšem internacionalcu i osvajaču Evrolige, koji je prethodnih godina igrao za Ostende, Lavrio, Megu, Asvel, Le Man...

"Što se mene lično tiče, ja sam nikad zdraviji i nikad spremniji", rekao je Kešelj.

"Znam vrlo dobro šta me čeka, proveo sam dve godine u Zvezdi i srećan sam i radostan što sam opet tu i što sam spreman da budem deo novog ciklusa Zvezde", dodao je on.

Neke od novih saigrača poznaje, a neke će tek upozmnati.

"Sa Milkom sam igrao u Kelnu, sa Dangubićem se znam iz leta u reprezentaciji, sa momcima iz FMP-a sretao sam se u utakmicama ABA lige. Mladi momci, spremni za rad i biće dinamična dva meseca pred nama".

Na pitanje o prvim utiscima o novom timu Zvezde, Kešelj kaže da je igračima već predstavljeno šta bi trebalo da rade i urade u predstojećem periodu.

"Okupili smo se pre dva dana na testiranjima. Danas je prvi trening i to je to. Samo da budemo zdravi, spremni za treninge i da spremni dočekamo start sezone. To je najvažnije", dodao je Beograđanin koji će ponovo zaigrati u svom gradu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar