Еуфорија звезда у Ници - Снајдер уз Балотелија!

Холандски везиста Весли Снајдер придружио се Марију Балотеију у Ници, потврдио је француски клуб.  Снајдер отишао из Турске - код Балотелија! Чувени холандски везиста више није члан Галатасараја.

Фудбал 08.08.2017 | 16:45
Еуфорија звезда у Ници - Снајдер уз Балотелија!
Ница је Снајдера ангажовала као слободног играча јер је пре месец дана напустио Галатасарај после четири године у Турској.

У недељу је стигао на Алијанц Ривијеру и договорио услове под којима ће потписати уговор за трећепласирани тим прошле године у Француској.

Ница је недавно избацила Ајакс из квалификација за Лигу шампиона, следи Наполи, а Снајдер ће највероватније бити у конкуренцији већ за мечеве приотив италијанског тима. 

Очекује се да 33-годишњи Холанђанин потпише једногодишњи уговор у току дана јер у супротном не би имао право наступа у мечу против екипе из Напуља. 

Весли Снајдер је био један од главних шрафова игре Интера у походу на 'ушати' трофеј Лиге шампиона 2010. године. 

Он, Дијего Милито, Дејан Станковић, Хавијер Занети и други су чинили екипу која је освојила Скудето, Лигу шампиона и Куп Италије. Исте године је био и финалиста Светског првенства са Холандијом. 

У свим државама у којима је играо је освајао шампионске титуле, а у Ници очекују да ради и са млађим играчима.

Ницу би наредних дана могао да појача и млади нападач Монака Алан Сен-Максиман. Он је ушао као резерва протеклог викенда на старту нове сезоне у Лиги 1, али ће вероватно опет да оде на позајмицу (прошле играо за Бастију), као би имао већу минутажу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар