Euforija zvezda u Nici - Snajder uz Balotelija!

Holandski vezista Vesli Snajder pridružio se Mariju Baloteiju u Nici, potvrdio je francuski klub.  Snajder otišao iz Turske - kod Balotelija! Čuveni holandski vezista više nije član Galatasaraja.

Fudbal 08.08.2017 | 16:45
Euforija zvezda u Nici - Snajder uz Balotelija!
Nica je Snajdera angažovala kao slobodnog igrača jer je pre mesec dana napustio Galatasaraj posle četiri godine u Turskoj.

U nedelju je stigao na Alijanc Rivijeru i dogovorio uslove pod kojima će potpisati ugovor za trećeplasirani tim prošle godine u Francuskoj.

Nica je nedavno izbacila Ajaks iz kvalifikacija za Ligu šampiona, sledi Napoli, a Snajder će najverovatnije biti u konkurenciji već za mečeve priotiv italijanskog tima. 

Očekuje se da 33-godišnji Holanđanin potpiše jednogodišnji ugovor u toku dana jer u suprotnom ne bi imao pravo nastupa u meču protiv ekipe iz Napulja. 

Vesli Snajder je bio jedan od glavnih šrafova igre Intera u pohodu na 'ušati' trofej Lige šampiona 2010. godine. 

On, Dijego Milito, Dejan Stanković, Havijer Zaneti i drugi su činili ekipu koja je osvojila Skudeto, Ligu šampiona i Kup Italije. Iste godine je bio i finalista Svetskog prvenstva sa Holandijom. 

U svim državama u kojima je igrao je osvajao šampionske titule, a u Nici očekuju da radi i sa mlađim igračima.

Nicu bi narednih dana mogao da pojača i mladi napadač Monaka Alan Sen-Maksiman. On je ušao kao rezerva proteklog vikenda na startu nove sezone u Ligi 1, ali će verovatno opet da ode na pozajmicu (prošle igrao za Bastiju), kao bi imao veću minutažu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar