Дракслеров агент је у Барселони!

Да ли је то играч који ће дрес Пари Сен Жермена заменити опремом каталонског гиганта, а све у склопу Нејмаровог трансфера?!

Фудбал 07.08.2017 | 23:30
Дракслеров агент је у Барселони!
Данима пошто завршен историјски Нејмаров трансфер вредан преко 600.000.000 евра (плата, бонуси, обештећење) у Шпанији и даље кружи прича да посао између Пари Сен Жермена и Барселоне није завршен и да ће пут стадиона Камп Ноу кренути један фудбалер француског вицешампиона. 

Помињало се да би то могли да буду Анхел ди Марија, Адријен Рабио, Марко Верати или Јулијан Дракслер, а немачки Билд сада је решио да затресе фудбалско тржиште информацијом да је агент немачког репрезентативца Рожер Витман виђен на аеродрому у Барселони! 

Поменути лист је чак ову информацију поткрепио фотографијом, а у тексту се тврди да су Свеци решили да жртвују управо немачког репрезентативца. Помињало се да је Лионел Месиод управе Барселоне тражио Паула Дибалу и ведету Светаца Анхела Ди Марију, али изгледа да апетите Ернеста Валвердеа и управа Барсе задовољава управо Дракслер, који је на Парк принчева стигао у јануару у склопу трансфера вредног 40.000.000 евра. 

Наравно, ово и даље ништа не мора да значи, али чини се да су коцкице почеле да се слажу. Дракслер би могао да испуни Барселонине захтеве, јер може да покрије оба офанзивна бока, па чак и место нападчки оријентисаног везисте, што су позиције које Барса жели да попуни овог лета. 

Чак и ако би се Дракслеров трансфер догодио, јасно је да ће у Каталонију до 1. септембра слетети још једна велика зверка. 

Да ли ће то бити Усман Дембеле, Филипе Коутињо, Пауло Дибала или неко четврти - остаје да видимо. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар