Drakslerov agent je u Barseloni!

Da li je to igrač koji će dres Pari Sen Žermena zameniti opremom katalonskog giganta, a sve u sklopu Nejmarovog transfera?!

Fudbal 07.08.2017 | 23:30
Drakslerov agent je u Barseloni!
Danima pošto završen istorijski Nejmarov transfer vredan preko 600.000.000 evra (plata, bonusi, obeštećenje) u Španiji i dalje kruži priča da posao između Pari Sen Žermena i Barselone nije završen i da će put stadiona Kamp Nou krenuti jedan fudbaler francuskog vicešampiona. 

Pominjalo se da bi to mogli da budu Anhel di Marija, Adrijen Rabio, Marko Verati ili Julijan Draksler, a nemački Bild sada je rešio da zatrese fudbalsko tržište informacijom da je agent nemačkog reprezentativca Rožer Vitman viđen na aerodromu u Barseloni! 

Pomenuti list je čak ovu informaciju potkrepio fotografijom, a u tekstu se tvrdi da su Sveci rešili da žrtvuju upravo nemačkog reprezentativca. Pominjalo se da je Lionel Mesiod uprave Barselone tražio Paula Dibalu i vedetu Svetaca Anhela Di Mariju, ali izgleda da apetite Ernesta Valverdea i uprava Barse zadovoljava upravo Draksler, koji je na Park prinčeva stigao u januaru u sklopu transfera vrednog 40.000.000 evra. 

Naravno, ovo i dalje ništa ne mora da znači, ali čini se da su kockice počele da se slažu. Draksler bi mogao da ispuni Barselonine zahteve, jer može da pokrije oba ofanzivna boka, pa čak i mesto napadčki orijentisanog veziste, što su pozicije koje Barsa želi da popuni ovog leta. 

Čak i ako bi se Drakslerov transfer dogodio, jasno je da će u Kataloniju do 1. septembra sleteti još jedna velika zverka. 

Da li će to biti Usman Dembele, Filipe Koutinjo, Paulo Dibala ili neko četvrti - ostaje da vidimo. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar