Искривиле се шине од врућине

"Србија Воз" саопштио је да је прекинут редован саобраћај на прузи Београд-Бар због квара, што ће проузроковати кашњења међународног воза из правца Београда.

Србија 06.08.2017 | 18:15
Искривиле се шине од врућине
До прекида саобраћаја дошло је због појаве "суначане кривине" (када се шине искриве због велике врућине) између станица Бистрица и Пријепоље.

Отклањање квара је у надлежности "Инфраструктуре железница Србије" а.д.

Међународни воз ће наставити да саобраћа из станице Прибој у којој је заустављен, када се уклоне сметње на прузи.

Особље "Србија Воз" а.д. је обавестило путнике о насталој ситуацији и обезбеђено им је освежење .

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

АХМО ЛЕПИНА

06.08.2017 16:41

МА ЛАЗ ЦУЈ ЦЕЛИК СЕ ИСКРИВИО. ПА ЉУДИ БИ ОНДА ТРЕБАЛИ ХОДАТИ ПОГУРЕНИ ОД ТОПЛОТЕ. ЈЕЛ ТО САМО У СРБИЈИ СЕ ИСКРИВИЛЕ СИНЕ ИЛИ У ЦИТАВОЈ ЕВРОПИ. ( лаз )

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

06.08.2017 17:33

Како се код нас не искриве а из РЗР Љубија вагоне товаре 50% висе од дозвољенога јер немају вагу,тј неће да имају јер би морали сипати мање и плаћати исто да не дужим али сине се не криве уз све напоре да претоваре сто висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асдфгх

08.08.2017 07:00

Криве се јел се неструцно швајсују сиње када се поставе и свајсују мора да се мјери температура сиње и на основу те температуре има табела гдје се гледа колико се сиње сијеце ондје гдје су се састале.Када се осјеце комад који мозе да буде и до 20-30 цм онда се хидрауликом сиње спајају то јест развлаце се као гума мало интересантно али бас тако и кад се саставе остави се луфт 2-3 цм.Дада се соње заврну и онда се свајсује сиња.после пола сата хладјења скида се хидраулика.Кад се тако прописно уради нема љети сирења да се криве.То вам прицам из ислуства вец сам 30 година радник Аустринских зељезница.

ОДГОВОРИТЕ