Iskrivile se šine od vrućine

"Srbija Voz" saopštio je da je prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda.

Srbija 06.08.2017 | 18:15
Iskrivile se šine od vrućine
Do prekida saobraćaja došlo je zbog pojave "sunačane krivine" (kada se šine iskrive zbog velike vrućine) između stanica Bistrica i Prijepolje.

Otklanjanje kvara je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d.

Međunarodni voz će nastaviti da saobraća iz stanice Priboj u kojoj je zaustavljen, kada se uklone smetnje na pruzi.

Osoblje "Srbija Voz" a.d. je obavestilo putnike o nastaloj situaciji i obezbeđeno im je osveženje .

(B92)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

AHMO LEPINA

06.08.2017 16:41

MA LAZ CUJ CELIK SE ISKRIVIO. PA LJUDI BI ONDA TREBALI HODATI POGURENI OD TOPLOTE. JEL TO SAMO U SRBIJI SE ISKRIVILE SINE ILI U CITAVOJ EVROPI. ( laz )

ODGOVORITE
Name

Zool

06.08.2017 17:33

Kako se kod nas ne iskrive a iz RZR Ljubija vagone tovare 50% vise od dozvoljenoga jer nemaju vagu,tj neće da imaju jer bi morali sipati manje i plaćati isto da ne dužim ali sine se ne krive uz sve napore da pretovare sto vise.

ODGOVORITE
Name

Asdfgh

08.08.2017 07:00

Krive se jel se nestrucno švajsuju sinje kada se postave i svajsuju mora da se mjeri temperatura sinje i na osnovu te temperature ima tabela gdje se gleda koliko se sinje sijece ondje gdje su se sastale.Kada se osjece komad koji moze da bude i do 20-30 cm onda se hidraulikom sinje spajaju to jest razvlace se kao guma malo interesantno ali bas tako i kad se sastave ostavi se luft 2-3 cm.Dada se sonje zavrnu i onda se svajsuje sinja.posle pola sata hladjenja skida se hidraulika.Kad se tako propisno uradi nema ljeti sirenja da se krive.To vam pricam iz islustva vec sam 30 godina radnik Austrinskih zeljeznica.

ODGOVORITE