Снајдер на прагу Нице!

Трећепласирани тим француског шампионата прошле године озбиљно приступа појачањима за нову сезону.  Појачање за Лигу шампиона: Снајдер у Ници! Одлични Холанђанин идеално решење за везни ред француског клуба.

Фудбал 08.08.2017 | 10:00
Снајдер на прагу Нице!
Њихова мета је некадашњи саиграч Дејана Станковића из Интера и освајач Лиге шампиона Весли Снајдер.

Холанђанин је исте године када је освојио Лигу шампиона играо и у финалу Светског првенства у фудбалу где је његов национални тим поражен у финалу од Шпаније.

Након тога са Интером није било много резултата, примат у Италији је преузео Јувентус, а Снајдер се преселио у турски Галатасарај. Сада 33-годишњи везиста могао би да се нађе у истој екипи са још једним некадашњим играчем Интера Мариом Балотелијем, а у Ници је и Данте. 

Галатасарај је напустио половином јула и од тада је слободан да нађе нову средину, а страни медији преносе да га само детаљи деле од Алијанц Ривијере и дреса Нице. Медицинске прегледе би требало да прође у понедељак, после чега би требало да потпише једногодишњи уговор ако све прође по плану. 

Уколико Снајдер не потпише уговор до данас, неће моћи да наступа у плејофу за Лигу шампиона коју Ница игра против италијанског Наполија, али се његово прикључивање свакако очекује да би радио са млађим играчима.

Ница је обезбедила пласман у плеј-оф Лиге шампиона, где је чека италијански Наполи, па ће Снајдер покушати да додатно ојача тим који је прошле сезоне био право освежење за француски фудбал.

Снајдер је у Устанбулу провео четири и по године, а тамо је стигао након шампионских дана у Интеру, са којим се попео и на кров Европе, за обештећење од 7.500.000 евра. Ово му је била идеална прилика да обезбеди још један квалитетањ уговор.

Раније се помињала цифра од око 3.500.000 евра на годишњем нивоу, колико је наводно тражио Сампдорији, али клуб из Ђенове није могао да задовољи његове потребе.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар