Snajder na pragu Nice!

Trećeplasirani tim francuskog šampionata prošle godine ozbiljno pristupa pojačanjima za novu sezonu.  Pojačanje za Ligu šampiona: Snajder u Nici! Odlični Holanđanin idealno rešenje za vezni red francuskog kluba.

Fudbal 08.08.2017 | 10:00
Snajder na pragu Nice!
Njihova meta je nekadašnji saigrač Dejana Stankovića iz Intera i osvajač Lige šampiona Vesli Snajder.

Holanđanin je iste godine kada je osvojio Ligu šampiona igrao i u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu gde je njegov nacionalni tim poražen u finalu od Španije.

Nakon toga sa Interom nije bilo mnogo rezultata, primat u Italiji je preuzeo Juventus, a Snajder se preselio u turski Galatasaraj. Sada 33-godišnji vezista mogao bi da se nađe u istoj ekipi sa još jednim nekadašnjim igračem Intera Mariom Balotelijem, a u Nici je i Dante. 

Galatasaraj je napustio polovinom jula i od tada je slobodan da nađe novu sredinu, a strani mediji prenose da ga samo detalji dele od Alijanc Rivijere i dresa Nice. Medicinske preglede bi trebalo da prođe u ponedeljak, posle čega bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor ako sve prođe po planu. 

Ukoliko Snajder ne potpiše ugovor do danas, neće moći da nastupa u plejofu za Ligu šampiona koju Nica igra protiv italijanskog Napolija, ali se njegovo priključivanje svakako očekuje da bi radio sa mlađim igračima.

Nica je obezbedila plasman u plej-of Lige šampiona, gde je čeka italijanski Napoli, pa će Snajder pokušati da dodatno ojača tim koji je prošle sezone bio pravo osveženje za francuski fudbal.

Snajder je u Ustanbulu proveo četiri i po godine, a tamo je stigao nakon šampionskih dana u Interu, sa kojim se popeo i na krov Evrope, za obeštećenje od 7.500.000 evra. Ovo mu je bila idealna prilika da obezbedi još jedan kvalitetanj ugovor.

Ranije se pominjala cifra od oko 3.500.000 evra na godišnjem nivou, koliko je navodno tražio Sampdoriji, ali klub iz Đenove nije mogao da zadovolji njegove potrebe.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar