Нема одмора, поправке у кући

Председник САД Доналд Трамп путем Твитера је данас поручио да његов 17-дневни боравак у Бедминстеру "није одмор" и да је морао тамо да оде због "дуго планираних грађевинских радова" у Белој кући.

Свијет 06.08.2017 | 12:25
Нема одмора, поправке у кући
Навео је и да је дошао у тај град у савезној држави Њу Џерси да би "радио", иако су се на друштвеним мрежама појавиле слике и клипови на којима се види како игра голф, наводи "Си-Би-Ес њуз".

Америчка телевизија подсећа да је Трамп пре него што је постао председник дуго критиковао бившег шефа Беле куће Барака Обаму због његових одлазака на одмор и на партије голфа.

На интернету се појавио снимак из 2015. на којем Трамп као кандидат за републиканску номинацију тврди да ће "ретко напуштати" Белу кућу и да "неће бити председник који се одмара". У августу прошле године Трамп је изјавио да "неће имати времена за голф" када постане председник.

"Радим у Бедминстеру, у Њу Џерсију, све док се обављају дуго планирани грађевински радови у Белој кући. Ово није одмор - састанци и телефонски разговори!", пише у данашњем Трамповом твиту.

Бела кућа није коментарисала Трампове активности од његовог одласка у Бедминстер у петак.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар