Nema odmora, popravke u kući

Predsednik SAD Donald Tramp putem Tvitera je danas poručio da njegov 17-dnevni boravak u Bedminsteru "nije odmor" i da je morao tamo da ode zbog "dugo planiranih građevinskih radova" u Beloj kući.

Svijet 06.08.2017 | 12:25
Nema odmora, popravke u kući
Naveo je i da je došao u taj grad u saveznoj državi Nju Džersi da bi "radio", iako su se na društvenim mrežama pojavile slike i klipovi na kojima se vidi kako igra golf, navodi "Si-Bi-Es njuz".

Američka televizija podseća da je Tramp pre nego što je postao predsednik dugo kritikovao bivšeg šefa Bele kuće Baraka Obamu zbog njegovih odlazaka na odmor i na partije golfa.

Na internetu se pojavio snimak iz 2015. na kojem Tramp kao kandidat za republikansku nominaciju tvrdi da će "retko napuštati" Belu kuću i da "neće biti predsednik koji se odmara". U avgustu prošle godine Tramp je izjavio da "neće imati vremena za golf" kada postane predsednik.

"Radim u Bedminsteru, u Nju Džersiju, sve dok se obavljaju dugo planirani građevinski radovi u Beloj kući. Ovo nije odmor - sastanci i telefonski razgovori!", piše u današnjem Trampovom tvitu.

Bela kuća nije komentarisala Trampove aktivnosti od njegovog odlaska u Bedminster u petak.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar