СЛС - најава: И за ово треба чука!

Свестан опасности да се између европских пражњења домаћа Суперлига схвати као мање важно такмичење, тренер Црвене звезде Владан Милојевић послао је екипи снажну поруку: "У овом тренутку показујеш колики си играч".

Фудбал 06.08.2017 | 12:00
СЛС - најава: И за ово треба чука!
Велика победа, заслужено пиво, пут из Прага до Београда, одмор, тренинг, па – утакмица!

Фудбалери Црвене звезде три дана после победе над Спартом и пласмана у плеј-оф квалификација за Лигу Европе враћају се у реалност звану Суперлига, а овог пут тај "повратак" тежи је јер црвено-беле очекује градски дерби са бело-црнима.

У 3. колу Суперлиге: Црвена звезда - Чукарички, недеља 20.00, Арена спорт 1.

"Веома је битно да моји играчи покажу карактер после утакмице у Чешкој. У овом тренутку показујеш колики си играч. Није питање умора, већ је психички елемент веома битан. Једва чекам да видим како ће реаговати моји играчи", рекао је тренер Црвене звезде Владан Милојевић на конференцији за новинаре дан пре меча.

Милојевић је навео да не уме да се "претерано радује" и да екипа мора да заборави Спарту и размишља само о наредној утакмици.

"Лепо је то што се десило, али фудбал је такав да морате да се доказујете у свакој утакмици, нема много времена за радовање. Побеђен је велики ривал, али идемо даље", казао је Милојевић.

Ривал црвено-белих у борби за пласман у групну фазу Лиге Европа биће руски Краснодар, а Милојевић је рекао да је та утакмица "у овом тренутку јако далеко".

Милојевић је истакао да Звезда мора да размишља само о утакмици са Чукаричким, клубом који је тренирао три године.

"Чукарички је озбиљна екипа, у врху српског фудбала. Евидентно је да је то веома добро вођен клуб, са добрим тренером и квалитетним играчима и заслужују велико поштовање", додао је тренер црвено-белих.

Милојевићев син Немања игра за Чукарички, али је рекао да код куће не разговарају о томе.

"Код куће причамо о неким другим стварима. Драго ми је што Немања иде својим путем кроз каријеру, тако треба да буде. Надам се да ће бити успешан јер то стварно заслужује", рекао је он.

Тренер Звезде је поново истакао велику подршку коју је клуб имао у Прагу против Спарте и колико му је драго због тога.

"Свима нам је пуно срце и волели бисмо да их што више обрадујемо. Те ствари су непроцењиве, тај осећај треба да се доживи. Желимо да будемо уз нас, много нам значе. Вредно ћемо тренирати, давати све од себе и уз њихову помоћ све ће бити много лакше", казао је Милојевић.

Он је рекао да су сви фудбалери "спремни и орни" и да на све може да рачуна против Чукаричког, што га посебно радује.

Црвена звезда налази се у серији од пет победа у Суперлиги и квалификацијама за Лигу Европе уз гол-разлику 10:0.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар