SLS - najava: I za ovo treba čuka!

Svestan opasnosti da se između evropskih pražnjenja domaća Superliga shvati kao manje važno takmičenje, trener Crvene zvezde Vladan Milojević poslao je ekipi snažnu poruku: "U ovom trenutku pokazuješ koliki si igrač".

Fudbal 06.08.2017 | 12:00
SLS - najava: I za ovo treba čuka!
Velika pobeda, zasluženo pivo, put iz Praga do Beograda, odmor, trening, pa – utakmica!

Fudbaleri Crvene zvezde tri dana posle pobede nad Spartom i plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope vraćaju se u realnost zvanu Superliga, a ovog put taj "povratak" teži je jer crveno-bele očekuje gradski derbi sa belo-crnima.

U 3. kolu Superlige: Crvena zvezda - Čukarički, nedelja 20.00, Arena sport 1.

"Veoma je bitno da moji igrači pokažu karakter posle utakmice u Češkoj. U ovom trenutku pokazuješ koliki si igrač. Nije pitanje umora, već je psihički element veoma bitan. Jedva čekam da vidim kako će reagovati moji igrači", rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za novinare dan pre meča.

Milojević je naveo da ne ume da se "preterano raduje" i da ekipa mora da zaboravi Spartu i razmišlja samo o narednoj utakmici.

"Lepo je to što se desilo, ali fudbal je takav da morate da se dokazujete u svakoj utakmici, nema mnogo vremena za radovanje. Pobeđen je veliki rival, ali idemo dalje", kazao je Milojević.

Rival crveno-belih u borbi za plasman u grupnu fazu Lige Evropa biće ruski Krasnodar, a Milojević je rekao da je ta utakmica "u ovom trenutku jako daleko".

Milojević je istakao da Zvezda mora da razmišlja samo o utakmici sa Čukaričkim, klubom koji je trenirao tri godine.

"Čukarički je ozbiljna ekipa, u vrhu srpskog fudbala. Evidentno je da je to veoma dobro vođen klub, sa dobrim trenerom i kvalitetnim igračima i zaslužuju veliko poštovanje", dodao je trener crveno-belih.

Milojevićev sin Nemanja igra za Čukarički, ali je rekao da kod kuće ne razgovaraju o tome.

"Kod kuće pričamo o nekim drugim stvarima. Drago mi je što Nemanja ide svojim putem kroz karijeru, tako treba da bude. Nadam se da će biti uspešan jer to stvarno zaslužuje", rekao je on.

Trener Zvezde je ponovo istakao veliku podršku koju je klub imao u Pragu protiv Sparte i koliko mu je drago zbog toga.

"Svima nam je puno srce i voleli bismo da ih što više obradujemo. Te stvari su neprocenjive, taj osećaj treba da se doživi. Želimo da budemo uz nas, mnogo nam znače. Vredno ćemo trenirati, davati sve od sebe i uz njihovu pomoć sve će biti mnogo lakše", kazao je Milojević.

On je rekao da su svi fudbaleri "spremni i orni" i da na sve može da računa protiv Čukaričkog, što ga posebno raduje.

Crvena zvezda nalazi se u seriji od pet pobeda u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Evrope uz gol-razliku 10:0.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar