Леонардо: Надам се да други неће пролазити као ја!

Бразилац се на Инстаграму огласио још једном у исповести навијачима Партизана. Поручио је да није хтео да иде овако и изразио наду да ће се једном вратити.

Фудбал 05.08.2017 | 16:15
Леонардо: Надам се да други неће пролазити као ја!
"Са много туге остављам поруку коју нисам желео. Нисам хтео да идем на овај начин, али није све у животу онако како бисмо хтели да буде. Хтео сам да буде другачије и платио сам за туђе грешке. Дао сам им оно што су желели, више ми није требало. Више није важно, оно што јесте битно је љубав вас који сте желели да останем. Нико никада неће сазнати истину", написао је на Инстаграму Леонардо и додао да одлази као частан човек.

Леонардо Да Силва Соуза је пре два дана прешао у Ал Ахли за четири милиона евра, а сада изражава наду да други играчи неће пролазити оно кроз шта је он прошао. У својој поруци на Инстаграму није прецизирао о чему је тачно реч.

"Надам се да играчи више неће пролазити оно кроз шта сам ја пролазио. Желим им све најбоље, живот није увек бизнис, за мене је фудбал љубав, узбуђење и адреналин. Хвала свима који су ме подржали и веровали у мене. Све у мени дрхти, надам се да ме нећете заборавити јер је ово мој други дом. Освојили смо дуплу круну заједно и надам се да ћу се вратити да то поновимо. Захвалан сам до краја живота што сам део једне предивне породице са којом се растајем тешка срца", написао је Леонардо.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Биги

05.08.2017 14:51

Да си цовјек упола као играц био би осредњи... Далеко ти куца од нас и насег сампиона Партизана. Партизан је институција децко појединце ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

05.08.2017 15:53

Таакојееее . ЛиКе