Leonardo: Nadam se da drugi neće prolaziti kao ja!

Brazilac se na Instagramu oglasio još jednom u ispovesti navijačima Partizana. Poručio je da nije hteo da ide ovako i izrazio nadu da će se jednom vratiti.

Fudbal 05.08.2017 | 16:15
Leonardo: Nadam se da drugi neće prolaziti kao ja!
"Sa mnogo tuge ostavljam poruku koju nisam želeo. Nisam hteo da idem na ovaj način, ali nije sve u životu onako kako bismo hteli da bude. Hteo sam da bude drugačije i platio sam za tuđe greške. Dao sam im ono što su želeli, više mi nije trebalo. Više nije važno, ono što jeste bitno je ljubav vas koji ste želeli da ostanem. Niko nikada neće saznati istinu", napisao je na Instagramu Leonardo i dodao da odlazi kao častan čovek.

Leonardo Da Silva Souza je pre dva dana prešao u Al Ahli za četiri miliona evra, a sada izražava nadu da drugi igrači neće prolaziti ono kroz šta je on prošao. U svojoj poruci na Instagramu nije precizirao o čemu je tačno reč.

"Nadam se da igrači više neće prolaziti ono kroz šta sam ja prolazio. Želim im sve najbolje, život nije uvek biznis, za mene je fudbal ljubav, uzbuđenje i adrenalin. Hvala svima koji su me podržali i verovali u mene. Sve u meni drhti, nadam se da me nećete zaboraviti jer je ovo moj drugi dom. Osvojili smo duplu krunu zajedno i nadam se da ću se vratiti da to ponovimo. Zahvalan sam do kraja života što sam deo jedne predivne porodice sa kojom se rastajem teška srca", napisao je Leonardo.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bigi

05.08.2017 14:51

Da si covjek upola kao igrac bio bi osrednji... Daleko ti kuca od nas i naseg sampiona Partizana. Partizan je institucija decko pojedince ...

ODGOVORITE
Name

Bravo

05.08.2017 15:53

Taakojeeee . LiKe