Марез је беспомоћан - све је на Лестеру!

„У Лестеру знају како размишљам, али наставићу да дајем све од себе за клуб, баш као што сам и до сада то чинио“, рекао је Алжирац.

Фудбал 06.08.2017 | 14:00
Марез је беспомоћан - све је на Лестеру!
Ријад Марез жели у Рому, али не може и не жели ништа да уради без Лестера, који одлучује о његовој судбини. Вучица је сада стигла до понуде од 35.000.000, уз додатне бонусе, али управа енглеског клуба не жели да попусти, без обзира што Алжирац жели у вечни град.

Одлични офанзивни везиста каже да је максимално посвећен дресу Лисица, али се нада да ће бити постигнут договор између два клуба.

„Знам да је Рома у причи, али ништа није прихваћено, тако да мало тога могу да учиним. То је велики клуб, са којим би радо преговарао, али не могу док Лестер не прихвати понуду. У Лестеру знају како размишљам, али наставићу да дајем све од себе за клуб, баш као што сам и до сада то чинио“, рекао је Марез.

Римљани играју Лигу шампиона и то је нешто што сигурно посебно мотивише Алжирца. Обе стране би добиле много његовим доласком у Вечни град.

„Ласка вам када вас повезују са великим клубовима, али тренутно се ништа не дешава. Нисам причао ни са ким, јер никаква понуда није прихваћена, али до краја прелазног рока је остало још месец дана и видећемо шта ће се догодити“, додао је Марез.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар