Барсин први посао од одласка Нејмара!

Стиже штопер за 32. 000. 000, остаје још 190. 000. 000 евра! Трансфер би требало да буде завршен почетком недеље. . .

Фудбал 06.08.2017 | 13:15
Барсин први посао од одласка Нејмара!
Нејмар је прежаљен, на рачуну стоји свежих 222.000.000 евра, сада је време да се отвори нова страница и крене у акцију! А прва би требало да буде - куповина новог штопера!

Каталонски Мундо Депортиво, категоричко добро упућен у дешавања на Ноу Кампу, тврди да је Ернесто Валверде већ изабрао и да је штопер по његовом укусу - Ињиго Мартинез. 

Мада је јутрос било приче да Реал Сосиједад нема намеру да прода своје највеће злато противнику из суседне Каталоније (чак је јавно издао упозорење), данас поподне стигла је потврда са радија Онда Серо да Мартинез неће путовати са клубом у Енглеску, где ће сутра одиграти пријатељску утакмицу против Вотфорда на Викариџ Роуду. Разлог томе је јасан - шпански дефанзивац добио је дозволу клуба да остане како би могао да преговара о трансферу у Барселону! 

Мада је Реал Сосиједад и даље против овог трансфера, не може много тога да уради пошто је великан из Каталоније спреман да искешира 32.000.000 евра и тако активираМартинезову откупну клаузулу. Зато Сосиједад није у повољној ситуацији и практично зависи од Маринезове воље. А она је, изгледа јасна - трансфер у Барселону се не одбија. 

Барса у овом тренутку има чак петорицу штопера на платном списку - Ђерара Пикеа, Самуела Умтитија, Хавијера Маскерана, те Марлона и Томаса Вермалена. С тим даВалверде не рачуна озбиљно на новопридошлог штопера из Флуминенсеа, док је Вермаленна излазним вратима и само се чека тренутак када ће одлазак бити потврђен. И где. 

Мартинеза чека петогодишњи уговор, а трансфер би званично требало да буде завршен најкасније до среде. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар