Barsin prvi posao od odlaska Nejmara!

Stiže štoper za 32. 000. 000, ostaje još 190. 000. 000 evra! Transfer bi trebalo da bude završen početkom nedelje. . .

Fudbal 06.08.2017 | 13:15
Barsin prvi posao od odlaska Nejmara!
Nejmar je prežaljen, na računu stoji svežih 222.000.000 evra, sada je vreme da se otvori nova stranica i krene u akciju! A prva bi trebalo da bude - kupovina novog štopera!

Katalonski Mundo Deportivo, kategoričko dobro upućen u dešavanja na Nou Kampu, tvrdi da je Ernesto Valverde već izabrao i da je štoper po njegovom ukusu - Injigo Martinez. 

Mada je jutros bilo priče da Real Sosijedad nema nameru da proda svoje najveće zlato protivniku iz susedne Katalonije (čak je javno izdao upozorenje), danas popodne stigla je potvrda sa radija Onda Sero da Martinez neće putovati sa klubom u Englesku, gde će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Votforda na Vikaridž Roudu. Razlog tome je jasan - španski defanzivac dobio je dozvolu kluba da ostane kako bi mogao da pregovara o transferu u Barselonu! 

Mada je Real Sosijedad i dalje protiv ovog transfera, ne može mnogo toga da uradi pošto je velikan iz Katalonije spreman da iskešira 32.000.000 evra i tako aktiviraMartinezovu otkupnu klauzulu. Zato Sosijedad nije u povoljnoj situaciji i praktično zavisi od Marinezove volje. A ona je, izgleda jasna - transfer u Barselonu se ne odbija. 

Barsa u ovom trenutku ima čak petoricu štopera na platnom spisku - Đerara Pikea, Samuela Umtitija, Havijera Maskerana, te Marlona i Tomasa Vermalena. S tim daValverde ne računa ozbiljno na novopridošlog štopera iz Fluminensea, dok je Vermalenna izlaznim vratima i samo se čeka trenutak kada će odlazak biti potvrđen. I gde. 

Martineza čeka petogodišnji ugovor, a transfer bi zvanično trebalo da bude završen najkasnije do srede. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar