Семберцу, Ристићу, тешко пао жријеб за ЛЕ!

Михаило Ристић: Биће ми потребно време да појмим како ћу играти против мог клуба! Доскорашња ведета Звезде, а сада Краснодара веома емотивно је доживела жреб у Ниону који је спојио руски и српски тим.

Фудбал 05.08.2017 | 19:15
Семберцу, Ристићу, тешко пао жријеб за ЛЕ!
Човек који је сигурно најемотивније од свих доживео вест да ће се у плеј-офу за групну фазу Лиге Европе састати Црвена звезда и Краснодар је Михаило Ристић. Момак који је овог лета отишао са Маракане за два милиона евра појачао редове популарних Бикова није био сигуран ни шта да каже за сајт клуба.

"Осећана су ми помешана... Црвена звезда је клуб који много волим, цео свесни живот сам провео уз њу. Прво сам од малих ногу навијао за црвене-беле боје, онда сам играо за младе селекције, па сам на крају ушао и у први тим. Требаће ми времена да појмим и схватим како ћу играти против мог тима. Али, ово је живот, ово је фудбал и наравно, ако истрчим на терен даћу све од себе за победу мог садашњег клуба", емотиван је 21-годишњак из Бјељине, "Срећан сам што ћу се вратити у Београд, што ћу видети бивше саиграче, поново заиграти на Маракани, осетити јединствену атмосферу, да видим и чујем навијаче Звезде..."

О томе ко је фаворит у овом дуелу, али и да ли ће прослављати ако затресе мрежу Црвене звезде, Ристић је јасан:

"Мислим да је фаворит Краснодар, али сам сигуран да ћемо имати паклен посао на оба меча. Уколико постигнем гол, нећу га славити. То не бих могао! "

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар