Sembercu, Ristiću, teško pao žrijeb za LE!

Mihailo Ristić: Biće mi potrebno vreme da pojmim kako ću igrati protiv mog kluba! Doskorašnja vedeta Zvezde, a sada Krasnodara veoma emotivno je doživela žreb u Nionu koji je spojio ruski i srpski tim.

Fudbal 05.08.2017 | 19:15
Sembercu, Ristiću, teško pao žrijeb za LE!
Čovek koji je sigurno najemotivnije od svih doživeo vest da će se u plej-ofu za grupnu fazu Lige Evrope sastati Crvena zvezda i Krasnodar je Mihailo Ristić. Momak koji je ovog leta otišao sa Marakane za dva miliona evra pojačao redove popularnih Bikova nije bio siguran ni šta da kaže za sajt kluba.

"Osećana su mi pomešana... Crvena zvezda je klub koji mnogo volim, ceo svesni život sam proveo uz nju. Prvo sam od malih nogu navijao za crvene-bele boje, onda sam igrao za mlade selekcije, pa sam na kraju ušao i u prvi tim. Trebaće mi vremena da pojmim i shvatim kako ću igrati protiv mog tima. Ali, ovo je život, ovo je fudbal i naravno, ako istrčim na teren daću sve od sebe za pobedu mog sadašnjeg kluba", emotivan je 21-godišnjak iz Bjeljine, "Srećan sam što ću se vratiti u Beograd, što ću videti bivše saigrače, ponovo zaigrati na Marakani, osetiti jedinstvenu atmosferu, da vidim i čujem navijače Zvezde..."

O tome ko je favorit u ovom duelu, ali i da li će proslavljati ako zatrese mrežu Crvene zvezde, Ristić je jasan:

"Mislim da je favorit Krasnodar, ali sam siguran da ćemo imati paklen posao na oba meča. Ukoliko postignem gol, neću ga slaviti. To ne bih mogao! "

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar