Илиев о жријебу: Нисам ово хтио, али вјерујем!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да није желео Видеотон у последњем колу квалификација за Лигу Европе, али истиче да је оптимиста.  "Претходни двомеч даје веру да смо ми екипа која би требало да прође", порука је спортског директора црно-белих после жреба.

Фудбал 04.08.2017 | 18:30
Илиев о жријебу: Нисам ово хтио, али вјерујем!
Брже него што је ико могао и да претпостави, путеви Партизана и Марка Николића поново су се укрстили.

Шампион Србије и тренер под којим је прошле сезоне освојио "дуплу круну" срешће се већ средином августа, у баражу за Лигу Европе, Партизан - Видеотон!

Црно-бели ће против мађарског представника играти за европску јесен, а спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да није желео тим из Секешфехервара за противника у последњем колу квалификација за Лигу Европе.

Ипак, он верује да црно-бели могу до групне фазе тог такмичења.

"Ако нешто нисам желео, онда је то да извучемо Видеотон из разумљивих разлога. Марко Николић био је до јуче наш тренер, добро познаје екипу, још двојица наших бивших играча су тамо, Данко Лазовић и Марко Шћеповић... Из ове групе тимова који су били на жребу, сигурно да већина навијача није желела двомеч са Видеотоном", рекао је Илиев.

Прва утакмица биће одиграна 17. августа, а реванш 24. августа.

Илиев је рекао да Партизан сигурно неће потценити Видеотон.

"Знамо квалитете тренера који су вансеријски, знамо квалитет двојице наших играча који су тамо. То је клуб с највећим буџетом у Мађарској и увек су највећи фаворити за освајање титула... Међутим, двомеч са Олимпијакосом нам даје за право да верујемо да смо ми та екипа која би требало да прође овај двомеч", рекао је Илиев, али је и упозорио да екипа мора бити обазрива.

"Имамо довољно времена да се екипа уигра, а ја сам, као и увек, оптимиста. Такав сам био против Олимпијакоса, зашто сада не бих био", додао је.

Спортски директор је рекао да црно-бели до краја прелазног рока желе да доведу још једно појачање. У Грчкој се већ спекулише да би то могао да буде Бразилац из ПАОК-а, Жаиро.

"Желимо још једно појачање, да будемо још конкурентнији, јер се припремамо за три фронта. Али, за утакмицу са Видеотоном имамо попуњену екипу", рекао је Илиев.

"ЗА ДВА САТА ЗНАЋЕМО И МИ ЊИХ"

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је Видеотон озбиљна екипа, али да његов тим жели да се пласира у групну фазу Лиге Европа.

"Видеотон је озбиљна екипа, добар противник. Биће тешко, али ми смо Партизан и идемо по пролаз даље. Било кога да смо извукли, не би било лако, сада нема лаких противника", рекао је шеф струке црно-белих.

Дефинитивна предност Видеотона је то што тренер Марко Николић, који је пре неколико месеци напустио Хумску, добро познаје екипу.

"И ми ћемо за два сата исто знати све о њима", додао је, међутим, Ђукић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар