Мркела: Да задржимо и оне који имају дозволу да иду!

Спортски директор Црвене звезда наговестио останака странаца, односно фудбалера који имају "дозволу да оду". "Имамо и план Б", поручује он.

Фудбал 04.08.2017 | 11:15
Мркела: Да задржимо и оне који имају дозволу да иду!
Нови спортски директор Црвене звезде имао је пуне руке посла током овог прелазног рока с обзиром на то да је велики број фудбалера стигао у Љутице Богдана, а бројни су и они који су напустили вицешампиона Србије, на месец дана до краја прелазног рока.

Након утакмице са Спартом и пласмана у плеј-оф за Лигу Европе, Митар Мркела је са новинарима говорио и на тему одлазака појединих фудбалера - што је, могуће, променио данашњи резултат.

"Потрудићемо се да задржимо и оне играче који имају дозволу да иду. Неке преговоре смо већ и започели. У случају да оду, имамо план Б", казао је Мркела без конкретизације имена, али се може наслутити да се ради о странцима којих има више него што то правила ФСС дозвољавају за протокол једног сусрета.

О самој утакмици је казао...

"Одиграли смо на истом нивоу као прву утакмицу, то је био рецепт за победу. Изашли смо храбро, нисмо чували резултат и веома сам задовољан".

И сам тренер Владан Милојевић је на конференцији за медије након меча упитан да ли ће од руководства клуба тражити да читав тим остане на окупу - одговора следеће....

"Као тренер увек бих волео да имам добре играче. Видећемо, то су ствари које радимо у сарадњи са спортским директором. Надам се да ће све бити ОК", поручио је кратко Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар