Mrkela: Da zadržimo i one koji imaju dozvolu da idu!

Sportski direktor Crvene zvezda nagovestio ostanaka stranaca, odnosno fudbalera koji imaju "dozvolu da odu". "Imamo i plan B", poručuje on.

Fudbal 04.08.2017 | 11:15
Mrkela: Da zadržimo i one koji imaju dozvolu da idu!
Novi sportski direktor Crvene zvezde imao je pune ruke posla tokom ovog prelaznog roka s obzirom na to da je veliki broj fudbalera stigao u Ljutice Bogdana, a brojni su i oni koji su napustili vicešampiona Srbije, na mesec dana do kraja prelaznog roka.

Nakon utakmice sa Spartom i plasmana u plej-of za Ligu Evrope, Mitar Mrkela je sa novinarima govorio i na temu odlazaka pojedinih fudbalera - što je, moguće, promenio današnji rezultat.

"Potrudićemo se da zadržimo i one igrače koji imaju dozvolu da idu. Neke pregovore smo već i započeli. U slučaju da odu, imamo plan B", kazao je Mrkela bez konkretizacije imena, ali se može naslutiti da se radi o strancima kojih ima više nego što to pravila FSS dozvoljavaju za protokol jednog susreta.

O samoj utakmici je kazao...

"Odigrali smo na istom nivou kao prvu utakmicu, to je bio recept za pobedu. Izašli smo hrabro, nismo čuvali rezultat i veoma sam zadovoljan".

I sam trener Vladan Milojević je na konferenciji za medije nakon meča upitan da li će od rukovodstva kluba tražiti da čitav tim ostane na okupu - odgovora sledeće....

"Kao trener uvek bih voleo da imam dobre igrače. Videćemo, to su stvari koje radimo u saradnji sa sportskim direktorom. Nadam se da će sve biti OK", poručio je kratko Milojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar