Рада о здрављу: Све ми фали...

Лепа певачица годинама има проблем с боловима, а зна који је тачан разлог томе.

Србија 03.08.2017 | 21:54
Рада о здрављу: Све ми фали...
Раду Манојловић екипа Блица затека је на једном приватном београдском базену где се пожалила на своје здравствено стање. Иако никада боље није изгледала, признаје да је тако само споља, а да се данима не осећа физички добро.

"Само изгледам здраво. Све ми фали, жалим се цео дан, опет сам се укочила, не могу лепо ни да седим ни да стојим. Сећате се да сам раније причала о проблему који имам са кичмом? Нажалост, опет ми се вратило. Сваки дан имам терапије", каже Рада и открива да је болови у кичми ометају у животним активностима.

"У послу ме то и те како омета. То ме је снашло баш сада када имам наредних десет дана узастопно наступе. Не желим да размишљам како ћу то да одрадим, све се надам да ће ми бог помоћи."

Иако би због проблема са кичмом могла да заврши и у болници, Рада признаје да се не треба плашити јер себи тако стварате додатни притисак.

"Немам ништа од тога да се плашим и не смем да размишљам о томе. Ако буде кренуло са леђа на кукове и колена, биће заиста озбиљан проблем. Сматрам да је рано да ме све ово снађе, тек ми је тридесет и две године. Могуће је да су штикле главни узрок проблема, ја носим платформу од 15-20 центиметара... није ни чудо шта ме је снашло, све на крају дође на наплату", каже певачица.

Ипак, Рада признаје да Харису Берковићу не представља проблем то што је она укочена, већ за све нађу времена, али и места.

"Нађе се решење за сваку ситуацију. Мени лично представља проблем јер ме нервира када сам неспособна да урадим неке ствари. Не мислим на те ствари на које сада сви мисле, мислим не могу лепо да седнем, да наместим кревет, затегнем постељину... на то сам мислила! Не навлачи ме на те теме и на двосмислена питања", каже певачица кроз смех.

Међутим, како је лето време када су људи опуштенији и спремнији за романсе и вођење љубави, певачица демонстративно наводи да годишње доба није пресудно уколико некога волите.

"Ма увек је време за те ствари, не само лето."

(Блиц онлине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Фали

03.08.2017 20:36

А највисе мозга

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре фали

03.08.2017 21:28

Тако је.

Name

З

03.08.2017 22:06

Кого није имао проблема са кичмом незна муке.Ја сам много патио са кичмом док нисам оперисао жуц а ултра звук ми није годинама показивао никакве симптоме у жучи. Ово наводим свој проблем ко има проблема са кичмом да детаљно уради преглед жучи.

Name

#

03.08.2017 22:11

Искривљена ти је кичма, то треба намјестити. Постоје људи који то раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

04.08.2017 07:45

Она је обицна губицарка!

Name

Милан, Бањалука

04.08.2017 08:02

Драга дјевојко, имао сам велике проблеме са кицмом. Излијецио сам се МАГНЕЗИЈ КЛОРИДОМ. Упознај се интернетом о дјелотворности МК и топло га препоруцујем свима који имају ове проблеме. У здрављу.

ОДГОВОРИТЕ