ПЛ БиХ: Борцу опет суди Сарајлија!

Од петка до недјеље на распореду је треће коло Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 04.08.2017 | 09:45
ПЛ БиХ: Борцу опет суди Сарајлија!
Једна утакмица трећег кола Премијер лиге Босне и Херцеговине у фудбалу биће одиграна у петак, двије дан касније, те три у недјељу, саопштено је из Фудбалског савеза БиХ.

Лидер на табели са максималним учинком и без примљеног гола, бањалучки Борац дочекаће Младост из Добоја код Какња, која је такође освојила свих шест бодова и по том параметру је двобој у Бањалуци свакако дерби кола.

Утакмицу на бањалучком Градском стадиону судиће Адмир Шеховић из Сарајева.

Актуелни шампион Зрињски, који је уз Борац и Младост освојио свих шест бодова у прва два кола гостоваће Раднику у Бијељини, а на том мечу ће правду дијелити сарајевски судија Ирфан Пељто.

Мостарац Емир Спахалић ће судити утакмицу између Жељезничара и Витеза на "грбавици", док ће арбитар из Градишке Милош Гиговић водити сусрет између Сарајева и ГОШК-а из Габеле.

Дуел у Крупи на Врбасу, гдје ће фудбалери Крупе против Слободе покушати да послије два почетна ремија забиљеже први тријумф, судиће Горан Параџик из Љубушког.

Три меча трећег кола биће преношена на платформи Моја ТВ (Широки Бријег - Челик, Жељезничар - Витез и Сарајево - ГОШК), док ће у програму државне БХТ1 у директном преносу бити емитован сусрет Крупа - Слобода.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ

Парови, сатница, судије

петак, 5. августа

ШИРОКИ БРИЈЕГ: Широки Бријег - Челик (19.30 сати) (судија: Матео Муса - Читлук)

субота, 6. августа

БИЈЕЉИНА: Радник - Зрињски (18) (Ирфан Пељто - Сарајево)

САРАЈЕВО: Жељезничар - Витез (20.30) (Емир Спахалић - Мостар)

недјеља, 7. августа

КРУПА НА ВРБАСУ: Крупа - Слобода (17) (Горан Параџик - Љубушки)

БАЊА ЛУКА: Борац - Младост ДК (20) (Адмир Шеховић - Сарајево)

САРАЈЕВО: Сарајево - ГОШК (20) (Милош Гиговић - Градишка)

ТАБЕЛА: Борац 6, Зрињски 6, Младост 6, Радник 4, Широки Бријег 3, Жељезничар 3, Сарајево 3, Крупа 2, Витез 1, Челик 0, ГОШК 0, Слобода 0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зока

04.08.2017 07:52

Па какве везе има ко им суди? Ста треба да и судије подјелимо по националној основи и да Миле одлуци ко коме мозе судити?

ОДГОВОРИТЕ