Зидан пресјекао: Мбапе тјера Бејла из Мадрида!

Преговори Реала и Монака иду у правом смеру…

Фудбал 03.08.2017 | 21:30
Зидан пресјекао: Мбапе тјера Бејла из Мадрида!
Нејмар је ударна вест у сваком медију на свету, али нема сумње да ће Килијан Мбапебити прва тема од оног тренутка када Бразилца буду представили у Пари Сен Жермену. Барселона га је наводно идентификовала као једног од могућих Нејмарових наследника, али Реал је одмахао у преговорима са Монаком и према наводима мадридске Марке врло близу коначног договора.

Међутим, како свака акција има реакцију тако ће и евентуални долазак 18-годишњег нападача на “Сантјаго Бернабеу” имати своје последице. А њих ће највише осетити Герет Бејл, који ће према последњим информацијама бити жртвован како би се направило места за младог Француза.

Марка, која углавном пише у складу са размишљањима на Мадриду, каже да је одлуку донео Зинедин Зидан лично. Просто, он сматра да Мбапе не би могао да буде на терену у истом тренутку када су ту Бејл и недодирљиви Кристијано Роналдо и Карим Бензема. Притом, ако би и на силу сакупљао минуте Мбапеу онда би трпели Иско и Марко Асенсио, а прошле сезоне јасно смо видели колико Зидан воли ову двојицу.

Атмосфера му је на првом месту. Зато је Хамес Родригез и отишао. Стога је Зидан јасно поручио Флорентину Перезу: може Мбапе, али онда Герет Бејл мора да иде. Па је први човек Реала већ почео да опипава пулс енглеским клубовима који су платежно способни да купе Велшанина. Цена би била око 100.000.000 евра.

Што се тиче Мбапеа, он ће коштати негде око 180.000.000 евра. Дмитри Риболовљев испрва је тражио 192.000.000, Реал је нудо 160.000.000, али је потом појачао понуду. На ову основицу још 20.000.000 у премијама. Плата је већ договорена са играчем. Њега само брину минути на терену.

Истина, Нејмаров трансфер ће и овде вероватно донети промену, јер Реал себи не сме да дозволи да Мбапе оде у Барселону што у Монако покушавају да искористе и себи зараде још неки милион. Сада траже и бонус од 25.000.000 ако Мбапе као Реалов играч освоји Златну лопту.

Краљевски клуб сматра да Кнежеви претерују. Чак и сумњају у Барсину решеност да доведе Мбапеа. Слуте да је Монако погурао ту причу баш да би могао да је искористи током преговора са Реалом.

ПСЖ ће дакле оборити светски рекорд. Манчестер Сити је већ потрошио 250.000.000 евра. Немојте да очекујете да ће шпански гигантиц седети скрштених руку.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар