Пијан угризао полицајца

Зоран Д. (48) из Српца ухапшен је након што је мртав пијан изазвао саобраћајну несрећу, а онда гурнуо полицајца и угризао га за руку.

Република Српска 03.08.2017 | 08:49
Пијан угризао полицајца
Сабраћајна несрећа се догодила на локалном путу у месту Бајинци код Српца, када су се сударили аутомобил “венто“, којим је управљао Зоран Д. и мопед којег је возио малолетник (17), а који је том приликом лакше повређен.
 
Одмах након пријаве, полицајци су изашли су на место догађаја како би обавили увиђај. Алкотестирањем је утврђено да је Зоран Д. имао 2,44 промила алкохола у крви.

Полицајац га је потом покушао привести, међутим Дукић га је одгурнуо, те је полицајац пао и притом се ударио у десну надлактицу и задобио је огуљотине испод левог кољена.

Међутим, пијани возач се ту није зауставио, па је затим полицајца угризао за руку.

Повређени полицајац је превезен у Дом здравља Србац, где му је пружена лекарска помоћ и констатоване су му лакше повреде.

О томе је обавештен и дежурни тужилац бањалучког тужилаштва, којем ће након документовања предмета против Зорана бити поднесен извештај за кривично дело спречавање службене особе у вршењу службене радње.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Игор

03.08.2017 07:43

Ракија је зло. Колико људи илегално производи ракију, исту продаје без икакве контроле и санкција . Пијани туку зене и дјецу , уједају полицајце а "народ" се згразава кад код клинца надју пар грама траве и за то се казњава затвором . Ми смо друство пуно лазног морала и нелогицности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

03.08.2017 09:51

За овакве који возе у алкхилисаном стању и са обим профилима алкола треба ригорозне кажњавати.Одмах одузимају трајно возачку дозволу и циркуларно успоставити систем са суседним земљама да немозе полагати возачки испит.Колико се ово коси са законом?када се деси трагедија сви ми осуђујемо вожњу у алкхилисаном стању и када се заврши сахрана остаје бол само родитељима Што се закон приближава несрелим људима,као превођење на зрјезњење они постају све безобразнији.Слусам многе стручњаке из саобраћајне струком са маргиналним стварима.Морамо ако мислимо спасити невине животе морају се увезати МУП и ПИО.Колико возача има са инвалидским пензијама са најтежим шифрама менталног здравља,али нико тим људима не ставља забрану управљања возилом већ чак такви возе аутобусе.Будимо хумани боље серије ити него ЛИЈЕЦИТИ,а лијек је узимање трајно возачку дозволу.

Name

ре

03.08.2017 10:04

Алкохол је зло зато га строго забранити.

Name

пунто

03.08.2017 13:26

Домаца сљива је лијек,ко зна умјерено да је пије

Name

Ре Пунто

03.08.2017 14:38

Јесте за облоге и једна као аперитив .

Name

одговор за ре

04.08.2017 05:16

И млијеко је зло, ако се конзумира у неконтролисаној количини. Не можемо тако гледати.