Pijan ugrizao policajca

Zoran D. (48) iz Srpca uhapšen je nakon što je mrtav pijan izazvao saobraćajnu nesreću, a onda gurnuo policajca i ugrizao ga za ruku.

Republika Srpska 03.08.2017 | 08:49
Pijan ugrizao policajca
Sabraćajna nesreća se dogodila na lokalnom putu u mestu Bajinci kod Srpca, kada su se sudarili automobil “vento“, kojim je upravljao Zoran D. i moped kojeg je vozio maloletnik (17), a koji je tom prilikom lakše povređen.
 
Odmah nakon prijave, policajci su izašli su na mesto događaja kako bi obavili uviđaj. Alkotestiranjem je utvrđeno da je Zoran D. imao 2,44 promila alkohola u krvi.

Policajac ga je potom pokušao privesti, međutim Dukić ga je odgurnuo, te je policajac pao i pritom se udario u desnu nadlakticu i zadobio je oguljotine ispod levog koljena.

Međutim, pijani vozač se tu nije zaustavio, pa je zatim policajca ugrizao za ruku.

Povređeni policajac je prevezen u Dom zdravlja Srbac, gde mu je pružena lekarska pomoć i konstatovane su mu lakše povrede.

O tome je obavešten i dežurni tužilac banjalučkog tužilaštva, kojem će nakon dokumentovanja predmeta protiv Zorana biti podnesen izveštaj za krivično delo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Igor

03.08.2017 07:43

Rakija je zlo. Koliko ljudi ilegalno proizvodi rakiju, istu prodaje bez ikakve kontrole i sankcija . Pijani tuku zene i djecu , ujedaju policajce a "narod" se zgrazava kad kod klinca nadju par grama trave i za to se kaznjava zatvorom . Mi smo drustvo puno laznog morala i nelogicnosti.

ODGOVORITE
Name

E

03.08.2017 09:51

Za ovakve koji voze u alkhilisanom stanju i sa obim profilima alkola treba rigorozne kažnjavati.Odmah oduzimaju trajno vozačku dozvolu i cirkularno uspostaviti sistem sa susednim zemljama da nemoze polagati vozački ispit.Koliko se ovo kosi sa zakonom?kada se desi tragedija svi mi osuđujemo vožnju u alkhilisanom stanju i kada se završi sahrana ostaje bol samo roditeljima Što se zakon približava nesrelim ljudima,kao prevođenje na zrjeznjenje oni postaju sve bezobrazniji.Slusam mnoge stručnjake iz saobraćajne strukom sa marginalnim stvarima.Moramo ako mislimo spasiti nevine živote moraju se uvezati MUP i PIO.Koliko vozača ima sa invalidskim penzijama sa najtežim šiframa mentalnog zdravlja,ali niko tim ljudima ne stavlja zabranu upravljanja vozilom već čak takvi voze autobuse.Budimo humani bolje serije iti nego LIJECITI,a lijek je uzimanje trajno vozačku dozvolu.

Name

re

03.08.2017 10:04

Alkohol je zlo zato ga strogo zabraniti.

Name

punto

03.08.2017 13:26

Domaca sljiva je lijek,ko zna umjereno da je pije

Name

Re Punto

03.08.2017 14:38

Jeste za obloge i jedna kao aperitiv .

Name

odgovor za re

04.08.2017 05:16

I mlijeko je zlo, ako se konzumira u nekontrolisanoj količini. Ne možemo tako gledati.