Бијељина: Измјене режима саобраћаја

Поводом одржавања низа манифестација у оквиру Пантелинских дана, у периоду од 05. до 09. августа, доћи ће до честих измјена режима саобраћаја улица, односно до затварања улица за саобраћај у Бијељини.

Република Српска 02.08.2017 | 18:24
Бијељина: Измјене режима саобраћаја
Због одржавања Мото-феста 05. августа од 18:00 часова, за саобраћај ће у периоду доласка колоне учесника Феста бити затворене улице: Саве Шумановића, Комитска, Рачанска, Српске добровољачке гарде, Трг ђенерала Драже Михаиловића, Мајевичка, Милоша Обилића, Светог Саве, Гаврила Принципа, Николе Тесле и оба правца Улице Вука Караџића.

Бајкерски Стенд шоу (Стенд Схоw) ће бити одржан у периоду од 18:00 до 19:00 часова у Улици Вука Караџића, а у периоду одласка колоне учесника биће затворене улице: Трг краља Петра И Карађорђевића, Карађорђева, Кнеза Иве од Семберије, Јована Дучића, Рачанска, Комитска, Саве Шумановића.

Такође, због одржавања манифестације „Отворена сцена", 05. и 06. августа 2017. године у периоду од 20:00 до 23:00 часова биће затворени: Улица Вука Караџића у оба правца и Трг краља Петра И Карађорђевића.

У уторак, 08. августа 2017. године, од 19:30 часова до завршетка концерта „Тропико бенда" за саобраћај ће бити затворена Улица Вука Караџића у оба правца.

На Дан Светог Пантелејмона, 09. августа за саобраћај ће због кретања литије кроз центар Бијељине од 09:00 до 12:00 часова бити затворене улице Светог Саве (од Улице мајора Драгутина Гавриловића до раскрснице са Улицом Змај Јове Јовановића), улице Змај Јове Јовановића и Доситеја Обрадовића, Гаврила Принципа (од раскрснице са Нушићевом улицом до раскрснице са Улицом Николе Тесле), Николе Тесле (од раскрснице са Улицом Змај Јове Јовановића до раскрснице са Улицом Саве Ковачевића) и Улица Вука Караџића.

Такође, на Пантелино за саобраћај ће од 07:00 до 20:00 часова бити затворена Улица Вука Караџића у оба правца, Трг краља Петра И Карађорђевића и дио Карађорђеве улице од Трга краља Петра до раскрснице са Улицом кнеза Милоша.

Привремена забрана ће бити означена одговарајућим саобраћајним знацима, а саобраћај ће бити усмјераван на сљедећи начин:

- из Улице Милоша Обилића лијево у Мајевичку улицу

- из Улице Светог Саве десно у Улицу Милоша Обилића

- из Улице Светог Саве лијево у Улицу мајора Драгутина Гавриловића

- из Улице мајора Драгутина Гавриловића десно у Улицу Светог Саве

- из Улице Гаврила Принципа десно у Нушићеву улицу

- из Улице Николе Тесле лијево у Улицу Саве Ковачевића и

- из Улице Меше Селимовића у Улицу кнегиње Милице.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар