Bijeljina: Izmjene režima saobraćaja

Povodom održavanja niza manifestacija u okviru Pantelinskih dana, u periodu od 05. do 09. avgusta, doći će do čestih izmjena režima saobraćaja ulica, odnosno do zatvaranja ulica za saobraćaj u Bijeljini.

Republika Srpska 02.08.2017 | 18:24
Bijeljina: Izmjene režima saobraćaja
Zbog održavanja Moto-festa 05. avgusta od 18:00 časova, za saobraćaj će u periodu dolaska kolone učesnika Festa biti zatvorene ulice: Save Šumanovića, Komitska, Račanska, Srpske dobrovoljačke garde, Trg đenerala Draže Mihailovića, Majevička, Miloša Obilića, Svetog Save, Gavrila Principa, Nikole Tesle i oba pravca Ulice Vuka Karadžića.

Bajkerski Stend šou (Stend Show) će biti održan u periodu od 18:00 do 19:00 časova u Ulici Vuka Karadžića, a u periodu odlaska kolone učesnika biće zatvorene ulice: Trg kralja Petra I Karađorđevića, Karađorđeva, Kneza Ive od Semberije, Jovana Dučića, Račanska, Komitska, Save Šumanovića.

Takođe, zbog održavanja manifestacije „Otvorena scena", 05. i 06. avgusta 2017. godine u periodu od 20:00 do 23:00 časova biće zatvoreni: Ulica Vuka Karadžića u oba pravca i Trg kralja Petra I Karađorđevića.

U utorak, 08. avgusta 2017. godine, od 19:30 časova do završetka koncerta „Tropiko benda" za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Vuka Karadžića u oba pravca.

Na Dan Svetog Pantelejmona, 09. avgusta za saobraćaj će zbog kretanja litije kroz centar Bijeljine od 09:00 do 12:00 časova biti zatvorene ulice Svetog Save (od Ulice majora Dragutina Gavrilovića do raskrsnice sa Ulicom Zmaj Jove Jovanovića), ulice Zmaj Jove Jovanovića i Dositeja Obradovića, Gavrila Principa (od raskrsnice sa Nušićevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle), Nikole Tesle (od raskrsnice sa Ulicom Zmaj Jove Jovanovića do raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića) i Ulica Vuka Karadžića.

Takođe, na Pantelino za saobraćaj će od 07:00 do 20:00 časova biti zatvorena Ulica Vuka Karadžića u oba pravca, Trg kralja Petra I Karađorđevića i dio Karađorđeve ulice od Trga kralja Petra do raskrsnice sa Ulicom kneza Miloša.

Privremena zabrana će biti označena odgovarajućim saobraćajnim znacima, a saobraćaj će biti usmjeravan na sljedeći način:

- iz Ulice Miloša Obilića lijevo u Majevičku ulicu

- iz Ulice Svetog Save desno u Ulicu Miloša Obilića

- iz Ulice Svetog Save lijevo u Ulicu majora Dragutina Gavrilovića

- iz Ulice majora Dragutina Gavrilovića desno u Ulicu Svetog Save

- iz Ulice Gavrila Principa desno u Nušićevu ulicu

- iz Ulice Nikole Tesle lijevo u Ulicu Save Kovačevića i

- iz Ulice Meše Selimovića u Ulicu kneginje Milice.

BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar