Разговор Барсе и Атлетика око Антоана Гризмана...

Занимљив расплет догађаја. . .

Фудбал 03.08.2017 | 23:10
Разговор Барсе и Атлетика око Антоана Гризмана...
Пауло Дибала, Филипе Коутињо, Усман Дембеле, Еден Азар, Антоан Гризман... Све је дужи списак играча са етикетом скупоцене Нејмарове замене у Барселони! Међутим, ако Коутињо и Дембеле фигурирају као прве опцију за каталонског гиганта, од данас је постало јасно да Антоан Гризман више није у орбити. 

Потпуно интересантан разговор уследио је данас између Барселониног председника Ђосепа Бартомеуа и првог оперативца мадридског клуба Гила Марина, где је главна тема био управо француски мајстор фудбала. 

Како престонички дневник Ас јавља, Бартомеу је Марину поручио да је Гризман јако интересантан Барселони, али да неће кренути у офанзиву због проблематике у којој се налази Атлетико. Наиме, познато је да Јорганџије не могу да пријаве појачања све до јануара услед Уефине суспензије, због чега је Гризман одбио да се овог лета пресели у Манчестер јунајтед.

Мада су шпански медији, посебно каталонски, почели да спекулишу да је Гризман идеалнаНејмарова замена, Бартомеу је јасно ставио до знања да не жели додатно да угрози Атлетикову ситуацију.

Познато је годинама уназад да Барселона и Атлетико имају јако добре односе, па је и јасно зашто се каталонски гигант понео овако у датој ситуацији.

Наравно, питање је и да ли би Барса могла да понуди Гризману нешто што Манчестер јунајтед није. Али, у лудом фудбалском свету, где се све врти око новца и вртоглавих трансфера и „отимања“ играча другима, важно је поменути и овакав господски гест.

Бартомеу је дао џентлменску реч да Гризман неће бити предмет расправе овог лета. Тачка. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар