Razgovor Barse i Atletika oko Antoana Grizmana...

Zanimljiv rasplet događaja. . .

Fudbal 03.08.2017 | 23:10
Razgovor Barse i Atletika oko Antoana Grizmana...
Paulo Dibala, Filipe Koutinjo, Usman Dembele, Eden Azar, Antoan Grizman... Sve je duži spisak igrača sa etiketom skupocene Nejmarove zamene u Barseloni! Međutim, ako Koutinjo i Dembele figuriraju kao prve opciju za katalonskog giganta, od danas je postalo jasno da Antoan Grizman više nije u orbiti. 

Potpuno interesantan razgovor usledio je danas između Barseloninog predsednika Đosepa Bartomeua i prvog operativca madridskog kluba Gila Marina, gde je glavna tema bio upravo francuski majstor fudbala. 

Kako prestonički dnevnik As javlja, Bartomeu je Marinu poručio da je Grizman jako interesantan Barseloni, ali da neće krenuti u ofanzivu zbog problematike u kojoj se nalazi Atletiko. Naime, poznato je da Jorgandžije ne mogu da prijave pojačanja sve do januara usled Uefine suspenzije, zbog čega je Grizman odbio da se ovog leta preseli u Mančester junajted.

Mada su španski mediji, posebno katalonski, počeli da spekulišu da je Grizman idealnaNejmarova zamena, Bartomeu je jasno stavio do znanja da ne želi dodatno da ugrozi Atletikovu situaciju.

Poznato je godinama unazad da Barselona i Atletiko imaju jako dobre odnose, pa je i jasno zašto se katalonski gigant poneo ovako u datoj situaciji.

Naravno, pitanje je i da li bi Barsa mogla da ponudi Grizmanu nešto što Mančester junajted nije. Ali, u ludom fudbalskom svetu, gde se sve vrti oko novca i vrtoglavih transfera i „otimanja“ igrača drugima, važno je pomenuti i ovakav gospodski gest.

Bartomeu je dao džentlmensku reč da Grizman neće biti predmet rasprave ovog leta. Tačka. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar