Трампа на помолу - Лукић за Чоловог малог!

Уз младог репрезентативца Србије у Ђенову иде и чек на 13. 000. 000 евра.

Фудбал 03.08.2017 | 20:00
Трампа на помолу - Лукић за Чоловог малог!
Торино првенствено жели да се обзбеди за сваки случај, уколико Милан са џаковима пара дође по најбољег стрелца Андреу Белотија, а жеља Бикова је да га следеће сезоне замениЂовани Симеоне (22). 

Заправо, може лако да се деси да обојица заиграју у тандему, посебно ако Певац остане у Торину, а оно што је данас најзанимљивија информација за нас је да је и један Србин неизоставни део потенцијалног трансфера Чоловог малог на Олимпијски стадион.

И то није у питању тренер Синиша Михајловић, који је пожелео младог нападача Грифона, већ везиста Торина Саша Лукић (20) који би могао да се пресели у супротном смеру и повећа колонију Срба у Ђенови коју чине Дарко Лазовић и Никола Нинковић.

Локални лист Секоло XИX, близак клубу са Марасија и пословично добро обавештен, објавио је данас да је Торино послао званичну понуду за Ђованија Симеонеа која гласи - 13.000.000 евра плус Саша Лукић. То је друга званична понуда за Аргентинца овога лета, након што је током прошле недеље Фјорентина понудила 4.000.000 евра за позајмицу уз могућност откупа за 16.000.000 следеће године.   

Исти извор тврди и да је 20-годишњи Лукић "лако заменљив" у екипи Торина, а то уверење темљи на чињеници да је прошле сезоне одиграо само сеам утакмица као стартер у редовима Бикова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар