Trampa na pomolu - Lukić za Čolovog malog!

Uz mladog reprezentativca Srbije u Đenovu ide i ček na 13. 000. 000 evra.

Fudbal 03.08.2017 | 20:00
Trampa na pomolu - Lukić za Čolovog malog!
Torino prvenstveno želi da se obzbedi za svaki slučaj, ukoliko Milan sa džakovima para dođe po najboljeg strelca Andreu Belotija, a želja Bikova je da ga sledeće sezone zameniĐovani Simeone (22). 

Zapravo, može lako da se desi da obojica zaigraju u tandemu, posebno ako Pevac ostane u Torinu, a ono što je danas najzanimljivija informacija za nas je da je i jedan Srbin neizostavni deo potencijalnog transfera Čolovog malog na Olimpijski stadion.

I to nije u pitanju trener Siniša Mihajlović, koji je poželeo mladog napadača Grifona, već vezista Torina Saša Lukić (20) koji bi mogao da se preseli u suprotnom smeru i poveća koloniju Srba u Đenovi koju čine Darko Lazović i Nikola Ninković.

Lokalni list Sekolo XIX, blizak klubu sa Marasija i poslovično dobro obavešten, objavio je danas da je Torino poslao zvaničnu ponudu za Đovanija Simeonea koja glasi - 13.000.000 evra plus Saša Lukić. To je druga zvanična ponuda za Argentinca ovoga leta, nakon što je tokom prošle nedelje Fjorentina ponudila 4.000.000 evra za pozajmicu uz mogućnost otkupa za 16.000.000 sledeće godine.   

Isti izvor tvrdi i da je 20-godišnji Lukić "lako zamenljiv" u ekipi Torina, a to uverenje temlji na činjenici da je prošle sezone odigrao samo seam utakmica kao starter u redovima Bikova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar