Видео: "Краљ" против ванземаљаца!

Леброн Џејмс у наставку "Свемирског баскета" – потврђено!

Кошарка 06.08.2017 | 15:30
Видео: "Краљ" против ванземаљаца!
Кошаркашки ас Леброн Џејмс кренуће стопама Мајкла Џордана, 21 годину након хит играног-цртаног филма "Свемирски баскет" (Спаце јам).

Режисер серијала "Паклене улице" Џастин Лин рекао је за "Ентертејнмент викли" да је постигао договор са "Ворнером" и Џејмсом о снимању наставка филма.

Сећате се радње – цртани ликови долазе по Џордана како би им помогао да се обрачунају са свемирским нападачима, а судбину универзума одлучиће партија баскета!

"Свакодневно радим на истраживању могућности за снимање наставка, и највећи проблем представља ми време. Нема ко се није пријавио, и то добровољно и бесплатно, да се појави у филму, али време прави највећ екомпликације. Логистички је изазов окупити на једном месту највеће звезде кошарке, које имају ограничено слободно време ван сезоне," рекао је Лин.

Прошле године, на 20. годишњицу "Свемирског баскета", редитељ оригинала Џо Питка рекао је за америчке медије да се противи наставку.

"Мислим да је бесмислено правити нову причу, не могу то да 'видим', не могу да замислим како би се поновио успех оригинала. Није да је 'Свемирски баскет' био незаборавно добар филм, али савршено је ухватио дух деведесетих и љубав према спортистима каква данас више не постоји," рекао је он.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар